Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, de a pontosság kedvéért jegyezzük meg, hogy madvr algók szempontjából egyformák. Ahol opció, ott a 260 képes már jobb felskálázásra, a 240 pedig nem elég semmire. Mi is a táp kérdés miatt lovagoltunk ennyit az ügyön, mai könnyen elérhető lin tápok kb max 80-100W környékét tudnak biztonságosan, amibe egy kihajtott A10 APU épp nem fér bele. 100W tápra már az A8+Madvr is necces, bár lapja is válogathatja, algók minősége, alulfeszelés stb. CPU ugye nem teker olyan veszetten, mint a GPU.
-
bajnokpityu
félisten
Nézd, anno 10/7800 mellé kipróbáltam r7/250 et, ddr5 el, mit hoz madvr alatt, és hybrid crossfire esetén is. Gyakorlatilag tök ugyanazt tudták, minimális különbséggel. Nem lehetett jobb renderelést választani, ahhoz kéne vagy 30% plus erő.
Tehát,hogy játékban hogyan optimalizáltak, trüköztek azt madvr esetén nem tudod figyelembe venni, csak a nyers erő számít. És az bizony max 10%.
És mértem fogyit, nem csak olvasgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest