Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
devil-k #36741 üzenetére
Ha nem vagy nagyon otthon linuxban, akkor ez már macerásabb. Illetve nem, csak veszélyes, mert könnyen legyalulhatod az egész ssd tartalmát és akkor ugye veszik minden adat.
http://wiki.openelec.tv/index.php/Manual_Installation
Itt minden le van írva pontosan.
Mivel gondolom 120GB körüli SSD-d van, ezért én azt javaslom, hogy készíts egy full mentést (disk image), amit ha bármi gond lenne, akkor lazán visszapakolhatod (ez ettől függetlenül is ajánlott, nagyon gyorsan megvan pl. EZ vagy EZ
Az OE-t pedig a teljes ssd-re pakold fel.
Másik megoldás, ha csak próbára kell, hogy egy pendrive-ról telepíted egy másik pendrive-ra, lehetőleg usb3, és akkor ki tudod próbálni. Nem lesz olyan gyors, mint ha az ssd-re pakolnád, de próbának megteszi.
Ha USB-re telepíted, akkor is vigyázz, nehogy az SSD-t válaszd ki, illetve én akkor is (és különben is) javaslom az időszakos mentést a rendszerről a fent említett két ingyenes backup szoftver egyikével. Persze ha nem fontos az dds-n lévő cucc és ha véletlenül eltűnne, akkor sem lenne semmi gond, akkor nyugodtan próbáld meg.
-
Celtis
veterán
válasz
devil-k #36741 üzenetére
Az USB telepítő ilyet nem tud szerintem. Kézzel kell bemásolni a system és kernel fájlokat.
OE dual bootHa csak kipróbálni akarod az OE-t akkor pedig telepítsd egy másik pendrivera inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Formula-1 humoros
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Androidos tablet topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest