Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanos
aktív tag
válasz
NarvalTM #2963 üzenetére
Sokféleképpen el lehet jutni a htpc-ig.
Én speciel a meglévő sztereó erősítőm és hangfalam mellé akartam venni egy jó minőségű front egységet. Ekkor 2005-öt írunk.
Szóval először akartam venni egy jó minőségű CD lejátszót. Kihalófélben van. Néhány gyártó terméke került a látómezőmbe. Sok zenei cd-m van, de néhány ritkaság csak mp3-ban volt meg.Így aztán rájöttem, hogy jó lenne, ha nem csak gyári cd-ket tudnék lejátszani, hanem egyéb formátumokat is. Bejött a képbe a DVD lejátszó. Amelyik jó minőségű, az drága, és ez a front is rengeteg kompromisszumot kíván. Tesztek szerint zenei cd-hez cd lejátszót kell venni. A DVD lejátszó nem cd lemezekre van "kihegyezve".
És közben csak gyűltek és gyűltek az ape, flac stb. formátumú zenéim.
És ekkor jött a megvilágosodás. Nekem egy mindenevő masina kell egy jó minőségő DAC-al. Így lett nekem htpc-m E-mu 1212m-es hangkarival.
Nem kompromisszum mentes, de innentől kezdve minden zenei formátumot le tudok játszani, minden csak szofver kérdése.
Az már csak hab a tortán, hogy filmnézésre is ezt használom. Letölt-megnéz-töröl (néha kiír törlés előtt).
A sokféle asztali kütyü a múlté, de kell még pár év mire a htpc rendesen kifutja magát - szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- World of Warships
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Seed szerver topic
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest