Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CirrMee #28047 üzenetére
Én is éppen ebbe szaladtam bele -- és szidtam is az XBMC-t ezerrel.
Ha az add-on-listát fel tudja ajánlani, vajon miért nem jelenik meg valami figyelmeztetés arra, hogy valami még hiányzik a telepítésből. Az XBMC-t nem ismerő júzer csak a "Connection lost" feliratot látja, amiből szerintem joggal gondol arra, hogy a kapcsolat megvolt, csak elvesztette a program -- holott ugye nem ez a helyzet, a közelében sem volt az élő kapcsolatnak. (Én meg másfél órát csesztem el azzal, hogy az antennát igazgattam...)Ennek fényében a kérdésem az, hogy miért érdemes egyáltalán az XBMC-vel foglalkozni, mivel jobb, mint a Windows Media Center, ami történetesen minden szívatás nélkül tökéletesen működik.
Köszönettel: MaCS
Kieg: Jól látom, hogy egy 100 MB-os programot (Mediaportal 1.8) kell még telepíteni ahhoz, hogy az XBMC-n tévézni lehessen? Persze, ha ismerném ennek az egésznek a működését, biztosan könnyebb lenne, de ez így nagyon kínai. Ugye jól sejtem, hogy ez nem csak a tévézés lehetőségét adja hozzá a rendszerhez. Pintosan mit csinál ez a szerver, illetve mit csinálnak az add-on-ok?
Köszönettel: MaCS
-
Warter
addikt
válasz
CirrMee #28047 üzenetére
Nekem a mediaportal van fent, de vannak egyéb PVR szerverek is. Itt találsz ezzel kapcsolatban egy bővebb leírást, ez alapján állítottam be én is. Azt nem tudom, hogy a te tuneredet melyik szerver támogatja, annak nézz utána mielőtt belefogsz bármelyik telepítésében. De nagyjából felrakod a szervert, beállítod rajta a pvr funkciókat, majd az xbmc-ben engedélyezed a hozzá tartozó klienst, beállítod és utána működnie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest