Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomacko

őstag

válasz dabadab #23897 üzenetére

dabadab csupán annyi az oka a dolognak, hogy a jelenlegi hifi cucc kompletten kerül át egy új helyre, ahol ki lehet használni a képességeit élvezhető hangerővel is, de oda kap nem kinyírható hangfal párost is ami ugye az erősítő teljesítményének meg felel. Szóval a felhasználható pénz keretem nagy része az egy kellemes hangfal páros lesz. Egy újabb erősítőre nem szeretnék költeni, már csak azért sem, mert egy újabb tápkábel egy újabb bekapcsolandó eszköz és egyéb hasonlatos kényelmi funkciók, és hellyel sem bővekedem, konkrétan nincs is még egy eszköznek hely, mivel a hifi helye más funkciót kapott. De a tippjeidet köszönöm, megpróbálok olyat találni ami pci foglalatok helyére beépíthető.

PeterPH, Tamoo teljesen tistztába vagyok vele, hogy erősítő kell a passzív hangfalakhoz, gondoltam egyet naívan, hogy esetleg talán létezik olyan hangkártya ami ezen képességekkel is bír. "Panelketrecben" úgy sem érdemes rá hajtani a High-end hangzásra, nálam legalábbis ez az elmélet, tudom, hogy lehet és csinálják is sokan, hogy bele ölnek egy középkategóiás autó árát is panel lakásba a hifi cuccba de az én elvem szerint panel lakásba nem szabad.

Na majd akkor meg próbálok kutatni valami jóság után kútfőből.

De ezen tényleg el gondolkodom. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés