- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
dabadab #23897 üzenetére
dabadab csupán annyi az oka a dolognak, hogy a jelenlegi hifi cucc kompletten kerül át egy új helyre, ahol ki lehet használni a képességeit élvezhető hangerővel is, de oda kap nem kinyírható hangfal párost is ami ugye az erősítő teljesítményének meg felel. Szóval a felhasználható pénz keretem nagy része az egy kellemes hangfal páros lesz. Egy újabb erősítőre nem szeretnék költeni, már csak azért sem, mert egy újabb tápkábel egy újabb bekapcsolandó eszköz és egyéb hasonlatos kényelmi funkciók, és hellyel sem bővekedem, konkrétan nincs is még egy eszköznek hely, mivel a hifi helye más funkciót kapott. De a tippjeidet köszönöm, megpróbálok olyat találni ami pci foglalatok helyére beépíthető.
PeterPH, Tamoo teljesen tistztába vagyok vele, hogy erősítő kell a passzív hangfalakhoz, gondoltam egyet naívan, hogy esetleg talán létezik olyan hangkártya ami ezen képességekkel is bír. "Panelketrecben" úgy sem érdemes rá hajtani a High-end hangzásra, nálam legalábbis ez az elmélet, tudom, hogy lehet és csinálják is sokan, hogy bele ölnek egy középkategóiás autó árát is panel lakásba a hifi cuccba de az én elvem szerint panel lakásba nem szabad.
Na majd akkor meg próbálok kutatni valami jóság után kútfőből.
De ezen tényleg el gondolkodom. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- LG 75QNED87T3B 190cm 4K UHD 120Hz 3ms HDR 10 Pro FreeSync Premium
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- HECO Victa 5.0
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest