Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
dabadab
üzenetére
Hogy nincs a ramban semmi "fontos" az eseti dolog. Éppúgy lehet is. Az is kérdés mit ítélünk meg fontosnak, nyilván katonai kód épp nincs a ramban, de más lehet.
Hogy ezen kívül hogy éli meg az oprendszer, hogy sleep után nem resume-al folytatja, hanem boot-tal azt sem tudom, nem feltételen a legegészségesebb gondolom.
Cannibal: Az áramfelvétel a tápon múlik, sleepben vannak több wattot felvevő normál tápok. Persze vannak sz*rok amik standby-ban is bekajálnak 5-8W-ot, szóval azzal is lehet szívni.
Persze ezek apróságok, ettől még használható simán, de ettől még léteznek ezek az apró hátrányok.
Nem nagyobbak mint az, hogy én sleep nélkül 15mp alatt bootolok és nem 2mp alatt. Számomra meg ez nem érdekes annyira. A fele idő eltelik mire bekapcsol a TV. De a 1 perces Atom boot sem zavart pl.Szóval ezek már csak szőrszálhasogatások.

-
törölt tag
válasz
dabadab
üzenetére
XBMC 12.2 nálatok is néma DTS-HD HRA anyagnál? Talán nincs hivatalos támogatás? Régen mintha lett volna HRA bitstream is. Persze lejátszás alatt menüben át lehet állítani az audio kimenetet HDMI-ről optikaira (névleges váltás, nem kell fizikailag optikai kábel) és kiadja a DTS core-t, szóval igazából nem maradunk némán, csak érdekes.
szerk: közösbe akartam, csak véletlenül válaszra nyomtam

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Kedvenc zene a mai napra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- XPEnology
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest