Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
Arról van szó, hogy az mkv-t az XBMC-nek kell lejátszania, de a BD anyagokat (lemez, BD mappa, ISO) át kell adnia a TM5-nek. Én így szeretném. Egyrészt a BD menü, másrészt a 3D miatt.
Ezt úgy lehet elérni, hogy egy scriptet kell írni, hogy bizonyos tartalom észlelése esetén külső lejátszót indítson.
Találtam / módosítottam egyet, de most az a baj, hogy hiába van kikötve, hogy csak a BD tartalmakat adja át, mindent a TM5-el akar lejátszani.
Egyenlőre nem tudom hol lehet a hiba. Átolvastam 100 fórumot, elvileg minden ok.
Vagy be kéne írni a script-be, hogy mkv esetén használja saját magát (internal player?), vagy a kikőtéseket nem veszi be jól és mindent átad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest