Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
python1 #10348 üzenetére
"Még annyi,hogy hány wattos táp kellene hozzá,túlméretezve kellene mert nem szeretném fúllon pörgetni a ventit benne"
Az ilyen cuccokhoz általában paneltápot vagy picopsu-t szokás használni. Ezekben nincs venti meg ilyen brazosos terhelésen (a komplett rendszer ehet max. 30 wattot) sokkal normálisabb hatásfokkal dolgoznak, mint a hagyományos tápok.
-
Salvador20
őstag
válasz
python1 #10348 üzenetére
ELVILEG! 45-50W-os fogyasztást mértek vele, egy merevlemezzel, 2 gb rammal, terhelésen. nekem egy 220W-os thermaltake volt alatta, de olyan hangos volt a ventije, hogy lecseréltem a 350W-os Be quiet!-re....
Hangkártya sztem nem fogyaszt sokat, mindegyik pci-e X1, nem hiszem, hogy 15W-nál többet vesz föl.
Ha külön vga kártyán gondolkozol, akkor annyit tudhatsz, hogy ha nincs pci-e csati a vga kártyán, akkor biztos, hogy 75W-os fogyasztás alatt van. Aztán össze is tudod rakni az alaplapi atit, meg egy másik videókártyát, vagy le is tilthatod. Ez mondjuk a legrosszabb esetben is 150W, de ezt a kijelentést már sztem támadni fogják a fórumon.szerk.: Volt már olyan itt a fórumon, hogy leosztott érte, nekem állt, hogy nem ilyen egyszerű, mert az alaplapra még kéne proci meg videókártya is
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest