Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaki1
tag
Üdv! A dishonored death of the outsider,fut e win7-en ? Nálam /API-MS-WIN-CORE-REGISTRY-L1-1-0.DL/ hiányol a játék ,ha berakom a játék könyvtárába akkor az/API-MS-WIN-CORE-PROCESSTHREADS-L1-1-3.DLL/hiányol,amit letölteni nem tudtam. a microsoft oldala szerint ez az api win10-11 cucc. ha váltanék win10 re elindulna a játék/a steam miatt az idén muszáj lesz/ ?
-
-
Golden9
veterán
Hétvégén ingyen játszható a Tom Clancy's Rainbow Six Siege.
-
Golden9
veterán
GET 1 MONTH OF DISCORD NITRO ON US, free for new and returning Nitro users. Offer ends June 7, 2023 at 11am EDT. Unleash more fun on Discord with HD streaming, custom emojis, profile styling, and oh so much more.
-
Golden9
veterán
-
7Sony7
addikt
Az a fura, hogy a videóban látszik, hogy az epic-ről van letöltve neki is, és ott van a magyarosítás linkje. Mondjuk az epic indítót megnyitva más verziószámot ír ki a játékhoz, mint a játékot megnyitva az infóban. A magyarosító progit elindítva meg van gog, steam, stb, csak epic nincs. Kehet kipróbálom akkor mindet, hátha...
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Letöltöttem a Breathedge nevű játékot az epic-ről. Youtube-on találtam róla bemutatót, és ott a csávónak magyar felirattal volt. Linkelve is volt a magyarosítás. Viszont, ha felteszem, onnantól nem indul el a játék. Mi lehet a hiba?
-
Hunork
veterán
Üdv!
Ha még nem volt (ha igen, akkor sry), akkor egy megoldás WIN telepítés után arra, hogy ne kelljen újra letölteni minden játékot:
- El kell indítani az első játék letöltését
- Meg kell adni a meglévő elérési utat, de a játékon belül egy új játék mappát (meglévőben nem engedi)
- Várni kell 3-5%-ig a letöltéssel, majd Pause
- Cancel Install
- Mindent átmásolni a mappából az új mappába
- Letöltés folytatása, ekkor egy idő után "Veryfing"
- És készEzt minden játéknál meg kell csinálni
Nem mindig működik, de nálam a játékok 80%-nál igen. -
vargalex
félisten
Sziasztok!
Ide is linkelem, mert inkább talán ide való. Van valami ötlet?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Mi történt? Eddig Facebook adataimmal voltam bejelentkezve, mától nem tudok bejelentkezni.... Mit tehetek?
-
Golden9
veterán
Hétfőig ingyen játszható a Far Cry 5.
-
wjbhbdux
veterán
Jön a szemét áradat, a Steamhez hasonlóan most már az Epic is válogatás nélkül elfogad játékokat. [link]
-
Golden9
veterán
Február 9-ig ingyen játszható a For Honor.
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
MaxxDamage #678 üzenetére
Akkor ezek szerint nincs olyan az Epic esetében, mint az összes többi kliensnél, hogy kvázi megmutatod neki a telepített játékokat az adott könyvtárban, és azokat szépen beolvasva kész is a "telepítés".
Ez mondjuk gáz....
Lenne hova fejlődnie még ennek a kliensnek. -
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #676 üzenetére
Ugyan ebben a cipoben voltam. Ugyan ezt a linket kaptam. Mondomtam is magamban hogy ok persze majd ezt mind vegig csinalom.
Aztan masnap ujra raneztem a kliense mar nem irta ki, hogy folder must be empty.
Ettol fuggetlenul egy ellenorzest kovetoen leszedett par gigat. -
-
Golden9
veterán
válasz
MaxxDamage #674 üzenetére
-
Sziasztok,
Epic-nél van olyanra lehetőség, hogy korábban (korábbi Win10 vagy 11 verzió) telepített Gamekat megtalálja a "program" és ne kelljen újra telepíteni?
Ha ugyanoda telepítem, akkor azt írja, hogy "a könyvtár nem üres" tehát addig nem is tudom elkezdeni, míg ott a "régi" könyvtár(?)Van sok Game, sok 100GB és ezt jó lenne nem letölteni megint, ha van rá mód.
-
vorosmarti
senior tag
Aki ott vette, meg tudná mondani: az Epic-en vásárolt cyberpunk a GOG account-ra kerül, vagy az Epic kliensből kell játszani?
-
Golden9
veterán
-
törölt tag
Epic launchernél hogyan működik egy már letöltőt játék felismertetése a launcherben win re-install után?
-
Golden9
veterán
NARAKA: BLADEPOINT - FREE TRIAL. A lap alján indítható.
-
Golden9
veterán
Megjött BR apu.
PUBG BATTLEGROUNDSHozott ajándékot.
PUBG Founder's Pack -
robogo81
senior tag
Szia!
Valószínűleg a játékban több profilja van,és valahogyan kapcsolatba akar lépni a másikkal pl.:
Szerepjáték,felszerelés/pénz megosztás ,átadása a közös céhben ,valami versenyzős/lövöldözős:közös gyakorlószoba ahol nem zavarnak be random formák gyakorolni,stb.Talán.#661: Köszi!
-
Golden9
veterán
December 8-ig ingyen játszható a Tom Clancy's Rainbow Six Siege.
-
robogo81
senior tag
-
robogo81
senior tag
Szia!
Van egy Sandboxie nevű program,talán azzal menne.
Úgy indítja el a programokat hogy elrejti a többi alkalmazás elől,olyasmi mint az egyes tűzfal programoknál az a lehetőség hogy elzárva futtat programokat(sandbox).
Minden változtatást ami a futtatás alatt történt(fájlok,beállítás) külön menti a saját mappájába(de megtartva az eredeti mappaelérést,könyvtárszerkezetet). -
Attix82
addikt
Üdv.
Meg lehet valahogy oldani, hogy egy epic games játékot 2x indítani 1 gépen? Két különböző bejelentkezés az megvan de ugyan azt a játékot nem tudom indítani. Steamen ez működik.
-
Golden9
veterán
Egy hétig ingyenesek.
Darkwood
ToeJam & Earl: Back in the Groove! -
Werkly
őstag
A launcherben lehet valahol letöltési sebességet beállítani? Kösz!
-
burriebonz
tag
válasz
burriebonz #652 üzenetére
Tárgytalan... csak valószínűleg én vagyok hülye az ilyen egyértelmű kezelőfelülethez...
-
burriebonz
tag
Ezt a Darkwood-ot sikerült már beizzítania valakinek? Profilindításnál nekem csak egy Vissza opciót mutat bármit csinálok...
-
Vertigo18
addikt
Köszi, közben nálam is megy már... 4 gépen, 5 accal próbáltam, mindenhol ugyanaz a hiba fogadott fél órán keresztül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest