- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PihentAgyMan
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az első gépen Enterprise 128 volt(apám hozta el simsonon, 200km-re volt a gép eladó 10000ft-ért vettük), mikor betöltöttem a demókazettát, teljesen letaglóztam a grafikától
Valami brutális volt akkor...
Kinek van még meg az eredeti enterprise 128 demo kazetta?
Emlékszem a gépen lévő joy hamar kinyekkant, mindig azt kellett javítgatnom
Amúgy nagyon tetszett, állandóan rajzolgattam vele, de most még egy vonalat sem ''húznék'' rajta annyira körülményes.
Egyszer gondoltam egy nagyot és szétkaptam, csináltam belőle egy kukakicipelő masinát(12voltos akkurol ment,minden csütörtökön kivitte a kukát és behozta...)a hangkimenetről vezéreltem a kiskocsit a nagyon cool progimmal
, magas/mély hang jobbra ill balra,magnórelék előre/hátra + ha akadályba ütközött a progi kikerülte a tárgyat, szal mind1 jó volt ez a kis gép, sok mindenre lehetett használni.Régebben valahogy azt akartam megcsinálni, hogy télen ha reggel kell mennünk valahová indítsa el az autót amíg elég meleg nem lesz bent,utáltam hideg kocsiban utazni...Szal jó hülye voltam
Ezek kb 12 éve voltak kb...Nem értettem semmihez...
pihi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- Windows 10
- BestBuy ruhás topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox tulajok OFF topicja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest