Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- VHS digitalizálás
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
szerintem az ilyen optikai processzorok kihalásra vannak ítélve. vannak sokkal egyszerűbb, olcsóbb és a mostani rendszerekkel/gyártástechnológiákkal kompatibilis, jobban miniatürizálható megoldások is (felületi plazmonok, magyar találmány). de majd úgyis a mostani processzorgyártók döntenek, hogy melyik technológiát alkalmazzák, ha majd egyszer le kell cserélniük a mostani gyártósorokat (vagy jobb esetben csak átalakítani).
-
-
mordeaux
tag
ez bizony komoly, asszem megvan a következő generáció neve, vagy a következő utánié:)
nem most lehet ilyenről először hallani, de azt nem gondoltam, hogy valaki meg is tudja csinálni mostanság -
sasa311
veterán
Ma hívták fel a figyelmemet erre a fajta processzorra, ami ''fénnyel'' működik. Sajnos nem nagyon találtam róla csak egy pár cikkeket, mint pl. ez: Bővebben: link
De magyarul sem frissebbet, sem konkrétabbat
Tudom, hogy ez a technológia, - ha egyáltalán ''átlagos júzernek'' elérhetővé is válik, az nem holnap lesz - de mégis látott már valaki ilyet? Meg ki mit tud róla?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox one X konzol 1Tb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest