- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem rendeltél 10 darab terméket/tételt összesen? Vagy többet? Nekem ez volt a gond, ilyenkor.
g0dl
Nekem is egyre több helyen, ahol elfogadta már nem engedi az egyszer használatos kártyát. Kezdik szépen kinyírni az oldalak. Gyakorlatilag bárhol próbáltam ahol korábban ment, már nem megy. Egy sima virtuálist, korlátoztam le erre a célra.nullpoint, most akartam én is érdeklődni náluk, keresem az elérhetőséget, de sehol semmi, végül chatbotttal beszélek, kb azonnal kapcsolt ügyintézőt. Azt mondta, megszűntek már a telefonos elérhetőségek. Nagy kár. De legalább rendes volt, korrekt és gyors. Ezzel nem volt hiba. Ezt a részét nem kedvelem nagyon a digitalizációnak... legyen lehetőség élőszóba is...
Én legtöbbször emag által forgalmazott dolgokat veszek, nagyon ritka amikor nem. De azzal kapcs is volt pozitív tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest