- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesFinn
senior tag
Ugyan így vegigzongoráztam, de csak Dia jött vissza folyamatosan.
Holnap újrapróbálom. De sanszos, hogy a Bt fülhallgatóra nem működik a visszaküldés, mert higiéniai termék.
Bár találkoztam már újracsomagolt fülhallgatóval. Ezért szeretném az üsz-tól megtudni az álláspontjukat. -
Ákinard
aktív tag
- Én emlékszem rosszul vagy tényleg van olyan hogy egyes visszaszállítási módok nem elérhetőek.
Partnertől rendeltél, simán lehet, hogy nincsen minden visszaküldési mód. Nekem most nincs partneres megrendelésem, nem tudom megnézni. Emagnál tudsz választani.- Így hogy az Emag elküldte az eladó elérhetőségei tekintsem úgy hogy ők lezártnak tekintik az ügyet, ha valami nem tetszik akkor egyeztessek az eladóval?
Lényegében igen, ilyen szinten kezelik a partnereket... (Szerintem) púp a hátukra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrotik routerek
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Külpolitika
- Macska topik
- További aktív témák...
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest