Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
Most rendeltem random mindenfélét és rendelés után 10 seccel: "A csomag útban van a bemutatóterem felé"
Na ezért is kell várnom még azt a megrendelést is, melyet DECEMBERBEN adtam fel. Az is úton van... -
Silentfrog
veterán
válasz
#65537792 #95 üzenetére
10 ezer ft alatti telefon kiegészítők. Nem volt elárazva hetekig ennyi volt az ár. Megakadt valamiért a kiszállítás, és most már nem is akarják kiküldeni, indoklás a miértre nincs részükről. Jelenleg hatszorosa az általam kifizetett árnak, de januárban volt kétszeres is, sőt volt annyi is amennyiét én fizettem. Nem nagy tétel, de elegem van ebből a cégből.Másik fórumba is olvastam hasonlókat , sőt a google értékelésbe is van pont ilyen probléma velük. / 200 ezres tv ha jól emlékszek/ Ha többen lesznek akik írnak akkor csak lesz egy kis ennye bennye számukra. Legalábbis remélem, ezét írtam a fogy. védelemnek.
Emailekre nem válaszolnak, Fb- on csak a bot jelentkezik, szinte elérhetetlenek ha bajom van. 2hónap alatt volt vagy 15 megkeresem egyszer válaszoltak hogy ránéznek, és akkor amikor írtam hogy ha egy héten belül nem küldik a 5 hete megrendelt teréket akkor a fogyasztóvédelmet fogom megkeresni. Pár perc múlva jött a mail, hogy küldik, pici szépséghiba hogy a magasabb áron akarták. Nem kértem. -
Brian667
csendes tag
Ahogy omfgk mondja, aztnem kell előre jelezni, bemész és odaadod. De amúgy nekem ez a boxos visszaküldés tetszik. Pár napja küldtem vissza egy cuccot, tegnap visszakaptam az árát, nem volt egy hét sem. Annyi csavar volt a dologban, hogy mivel kuponoztam is, nem a teljes összeget kaptam vissza, hanem a kupon erre a termékre leosztott értékével kevesebbet. Először meglepődtem, de végülis jogos, másképp lényegében pénzre lehetne váltani a kupnt.
-
0xmilan
addikt
Az normalis, hogy visszakuldesnel nem tudok eMAG uzletet kivalasztani?
-
törölt tag
válasz
Silentfrog #94 üzenetére
Eddig tiszta. De mi ez? Mennyi volt? Elárazott cucc volt?
-
Silentfrog
veterán
December 5 napján rendeltem, volt készleten. Leadtam a rendelést, jött a visszaigazoló mail, jött a számlaszám kifizettem. Egy hét múlva a számla is megjött( tehát számla nem előlegszámla stb, hanem számla) Ez első kiszállítási dátum dec. 14 volt utána dec. 28 azóta nem frissül már , jelenleg is csomagolás alatt.
2 hétig azonos áron volt a termék, most jelenleg 6 szoros áron van. Írtam nekik többször, egy alkalommal vissza akarták utalni az árát, karácsony előtt, de nem kértem, hisz ki volt fizetve és a számlát is megkaptam., sőt ha a rendelés leadása után 2 héttel szóltak volna hogy nincs akkor megvettem volna máshol, pl emag ahol szintén ugyanennyi volt az ára. Elméletileg nekik is saját készlet volt .Kereskedelemben dolgozom, ha a termék ki van fizetve és számlát is ad a bolt utána nem lehet már hivatkozni olyanra hogy alacsony az ár, főleg úgy hogy jelenleg is van raktáron a termék.
Utána megkerestek hogy mégis csak kiküldik, de akkor meg az emelt áron akarták.
-
Nikaré
őstag
válasz
Silentfrog #91 üzenetére
Most is készleten van?
Hirdetik?
Nagy az ár különbség? -
törölt tag
válasz
Silentfrog #91 üzenetére
Miről is van szó?
-
Silentfrog
veterán
Vergődésem következő állomása , most írtam levelet a fogyasztóvédelemnek az edigiivel kapcsolatba.
Két hónapja rendeltem tőlük készleten lévő terméket kifizettem számla jött és többszöri megkeresésem után se hajlandók kiküldeni a megvásárolt terméket.
Kíváncsi leszek mi fog történni. -
evitiguF
senior tag
-
Nikaré
őstag
válasz
7Heads Drago #83 üzenetére
Nem tudtam beváltani, gondolom már valaki felhasználta, de azért köszi!!!
-
7Heads Drago
veterán
Érdekel valakit egy emag kuponkód?
1567 ft minusz
Nem sok, de több a semminél.
Ma éjjel 1-ig él.
Az vásárlási utalványod kódja:
5687-3588-3204-5415
mely kizárólag eMAG által forgalmazott termékekre váltható be, minimum 10.000 Ft értékű vásárlás esetén. -
kissdani
senior tag
válasz
MittuDomain_ #81 üzenetére
Ez még tavalyi nemtudom milyen kupon ott volt hát mért ne használnám fel...
Köszi bízom benne én is.
-
Brian667
csendes tag
BF környékén sok durva sztorit hallottam, eléggé megborultak. Anyukám személyesen a Sameday telephelyén vette át a rendelést.
Posta szál:
Szinte mindent online veszünk, és gyomorgyörcs fog el minket ha azt látjuk, hogy a posta hozza a csomagot. Minden más cég ad egy két órás időablakot és ki is hozza akkor. Esetleg még a futár számát is elküldi. A posta ad egy egyész napos időablakot 8-17 óra közé és kihozza a következő munkanap este 7kor. Évek óta mondom, hogy ha a nyugdíjakat nem ők vinnék ki már rég becsődöltek volna. Szánalmas bagázs. -
Rendo84
senior tag
Nekem is van velük story-m, de nem az Emag hibája összességében.
BF idején rendeltem kutyakajákat amit előre kifizettem. Olyan sok volt a megrendelésük, hogy 2 részletben kaptam. Az elsőnél kiszakadt az egyik zsák a posta futárnál, ezért az összeset nem vettem át, volt is róla jegyzőkönyv. A második szállítmánynál nem volt gond.
A probléma az volt, hogy nem válaszoltak az üzenetemre, egyszer csak jött egy utalás, ami csak 1 termék árát fedezte. Pedig én kikötöttem hogy ha lehetséges én az át nem vett termékek újraküldését szeretném elsősorban ha lehetséges. Ismét levél nekik, több hét várakozás és válaszolt az ügyfélszolgálat, hogy rendezik a maradék összeget.
Kb Január elejére kaptam vissza a teljes összeget, illetve hosszadalmas sok hét várakozás, mire válaszoltak. A posta pedig nem először szívatott meg, trehányak többször okoztak már nekem kárt. Szerencsére amiket én küldök és direkt jól becsomagolom, ezekre még soha sem volt panasz. -
MittuDomain_
őstag
Mióta - két éve - fulltime biciklivel nyomom és bérlet sincs, eléggé fontos szempont lett nekem is. Nem a távolság gáz, hanem a dobozméretek.
Air fryer-ért mentem utóljára bicóval naivan. A gép nem nagy, de akkora doboza volt, hogy végül a vázra raktam és toltam haza vagy 5km-t.
-
kissdani
senior tag
Úgy gondolom koxx topikgazda nem gondolta át hogy majd mindenki idejön emag kupont és egyebeket kéregetni, mikor megniytotta eme remek topikot...
-
Rendo84
senior tag
Lenne esetleg valakinek utalványa Emag-hoz?
Kersztfiamnak szeretnék vásárolni és bármilyen jellegű, akár egy ingyenes szállításos kuponnak is örülnék, persze akinek nincs rá szüksége. -
fordjee
aktív tag
válasz
Silentfrog #65 üzenetére
Edigitál 1-2 hónapon belül teljesen meg fog szűnni, vagyis beolvadni az Emagba, szerintem jó nagy káosz lehet náluk.
-
Silentfrog
veterán
Másik cégnél miért nem megy ez? Emberhiány? Xarnak rá?
Az emagnál eddig nem volt rossz tapasztalatom, de ez az edigitál felbosszant.
Írtam nekik hogy reggel az ügyfélkapun írok a fogyasztóvédelemnek, nem nagy összeg nekem megér annyit ha egy picit megcibálják őket, kivárom. Máshol is hallom hogy heteket hónapokat várnak a rendelt termékükre ha megakad a rendelés valamiért.
Szinte egyből írtak hogy kiküldik a terméket. Kis szépséghiba hogy a megrendelt kiszámlázott árhoz képest hatszoros áron. Most ennyi az ár.
Köszönöm nem, sőt már az árát se kérem vissza a megrendelt kifizetett kiszámlázott termékhez ragaszkodom.
Elküldtem a számlát nekik. Most csönd van. -
SUPREME7
őstag
Elállásnál emag is viszonylag gyors, de általuk törölt rendelés, mintha elveszne a rendszerben. És még van 2 törölt rendelésem náluk, mondjuk azok csak 20K összesen, de hátha rugalmasabban fog menni
Nem is fizetek nekik többet elöre, 1 éve még gondolkodás nélkül, nem is volt gond soha (mondjuk nem is törölgették a rendeléseket szó nélkül)
-
Silentfrog
veterán
December elején még nem volt kártyás fizetés a boxnál nemrég tették le a gépet. Úgy gondoltam egy ekkora cégnél csak nem tüntetik el a pénzem/ termékem.
A Fb-os bot üzenetküldéssel elintézni nem lehet semmit, a panaszügyintézés 30 nap, az email üzenetekre érdemben nem válaszolnak. ( majd utánanéznek stb üzenet mindig)
Sokszor rendeltem tőlük sosem volt baj. De ha baj van akkor elintézhetetlen a probléma.
Tanultam belőle soha semmit nem rendelek tőlük. -
MittuDomain_
őstag
Nekem tegnap vitte el futár
garibanvisszaküldéssel a cuccot, ami hibás volt out-of-the-box, és nem akarták javítani, hiába kértem. (Utolsó darab volt, csere így nem játszik.)
Kíváncsi vagyok, mikor jön meg az ára.
-
SUPREME7
őstag
Én nemrég küzdöttem velük 2 hónapja náluk lévő 175K miatt, rendelés amit ők töröltek.. Csak 6-8 telefonhívásba (x20-30 perc) került, és csak telefonon 3x rögzítették a bankszámlaszámot, hogy vissza tudják küldeni, 4. alkalommal emailen is meg kellett erősítenem
Ez sajnos már nem az az emag....
-
kissdani
senior tag
válasz
Silentfrog #53 üzenetére
Nem szabad előre fizetni semmit ennél a hulladék cégnél. Olyan fejetlenség van hogy futhatsz a pénzed után.
A futárnál/easy boxnál ugyan úgy kifizetheted kártyával hogy ne keljen kp.-t levenni... -
pn4hvq
senior tag
Valószínűleg nincs, vagy nem jól van beállítva a termék mérete.
#54 koxx
Nekem sikerült már úgy rendelnem, hogy a futár felhívott és mondta: nem fér be a csomagom a boxba, tudja-e házhoz hozni, ki is hozta ingyen (feltételezem, neki is jó az, hogy nem kell másnap újra kihoznia és fel/lepakolgatnia az autóról). -
Silentfrog
veterán
Szerintetek mit tudnék tenni az Ex digitallal?
November 5 napján rendeltem tőlük készleten lévő terméket, azóta többször jeleztem hogy nem kaptam meg, ráadásul ki is fizettem előre.
Törölni nem tudom a rendelést, küldeni nem küldik. Lassan 2 hónapja csomagolják.... -
czanga
őstag
Felhívtam egy erőteljes hibára a figyelmüket, de érdemben nem történt semmi.
Nevezetesen, hogy Emag oldalon, se app-ból nem lehet pl ennél a terméknél és sok másnál (mind Emag forgalmazott) Easybox átvételt kiválasztani. Az a válasz jött a supporttól, hogy "méret probléma", mikor méretben ez egy két tenyérnyi doboz. Tovább küldték a hibajelenséget, de nem történt semmi azóta sem..Amennyiben bele fut valaki hasonlóba, jelezze nekik Facebook-on például, ha lehet. Megköszönném, hátha lépnek végre valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest