- Gurulunk, WAZE?!
- Árnyékos sarok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-cobra-
aktív tag
válasz
-cobra- #3158 üzenetére
Újabb eMAGos gyöngyszem következik.
Két éve vásároltam három Rábalux LED-es mennyezeti lámpát, amiből egy most megadta magát. Jeleztem a chat-en az ügyfélszolgálatnak, felvettek egy hibajegyet, majd egy hét múlva leráztak egy rövid üzenetben, hogy már nem garanciális a termék.
Elküldtem nekik a számlát majd a jótállási jegyet, amely egyértelműen leírja hogy erre a termékre 5 év jótállás jár:"Értékhatártól függetlenül a Rábalux Zrt az alábbi önkéntes jótállást vállalja, mely tekintetében a 373/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet szerint jár el:
- 3 év cserélhető RÁBALUX saját márkás LED fényforrások esetében, ha az a csomagoláson jelölve van,
- 5 év beépített nem cserélhető LED fényforrást tartalmazó lámpatestek esetén és minden egyéb lámpatestre, ahol az a csomagoláson és a használati utasításban egyértelműen jelölve van. (A megfelelő rész aláhúzandó)."Azóta többször is próbáltam velük kapcsolatba lépni, de teljesen ignorálják a leveleket, semmi reakció. Várok még, aztán lehet megírom a Békéltetőnek, csak már kezdek belefáradni az állandó sz*rakodásba....
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 3080 10GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Eladó Oneplus watch 2R
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest