Új hozzászólás Aktív témák

• -cobra-

aktív tag

válasz -cobra- #3158 üzenetére

Újabb eMAGos gyöngyszem következik.

Két éve vásároltam három Rábalux LED-es mennyezeti lámpát, amiből egy most megadta magát. Jeleztem a chat-en az ügyfélszolgálatnak, felvettek egy hibajegyet, majd egy hét múlva leráztak egy rövid üzenetben, hogy már nem garanciális a termék.
    Elküldtem nekik a számlát majd a jótállási jegyet, amely egyértelműen leírja hogy erre a termékre 5 év jótállás jár:

"Értékhatártól függetlenül a Rábalux Zrt az alábbi önkéntes jótállást vállalja, mely tekintetében a 373/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet szerint jár el:
    - 3 év cserélhető RÁBALUX saját márkás LED fényforrások esetében, ha az a csomagoláson jelölve van,
    - 5 év beépített nem cserélhető LED fényforrást tartalmazó lámpatestek esetén és minden egyéb lámpatestre, ahol az a csomagoláson és a használati utasításban egyértelműen jelölve van. (A megfelelő rész aláhúzandó)."

Azóta többször is próbáltam velük kapcsolatba lépni, de teljesen ignorálják a leveleket, semmi reakció. Várok még, aztán lehet megírom a Békéltetőnek, csak már kezdek belefáradni az állandó sz*rakodásba....

Új hozzászólás Aktív témák