Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-cobra-
aktív tag
válasz
-cobra- #3158 üzenetére
Újabb eMAGos gyöngyszem következik.
Két éve vásároltam három Rábalux LED-es mennyezeti lámpát, amiből egy most megadta magát. Jeleztem a chat-en az ügyfélszolgálatnak, felvettek egy hibajegyet, majd egy hét múlva leráztak egy rövid üzenetben, hogy már nem garanciális a termék.
Elküldtem nekik a számlát majd a jótállási jegyet, amely egyértelműen leírja hogy erre a termékre 5 év jótállás jár:"Értékhatártól függetlenül a Rábalux Zrt az alábbi önkéntes jótállást vállalja, mely tekintetében a 373/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet szerint jár el:
- 3 év cserélhető RÁBALUX saját márkás LED fényforrások esetében, ha az a csomagoláson jelölve van,
- 5 év beépített nem cserélhető LED fényforrást tartalmazó lámpatestek esetén és minden egyéb lámpatestre, ahol az a csomagoláson és a használati utasításban egyértelműen jelölve van. (A megfelelő rész aláhúzandó)."Azóta többször is próbáltam velük kapcsolatba lépni, de teljesen ignorálják a leveleket, semmi reakció. Várok még, aztán lehet megírom a Békéltetőnek, csak már kezdek belefáradni az állandó sz*rakodásba....
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest