Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Végre valaki aki úgy gondolkodik, mint én :)
Én pont azért akarok 1-1,5 évet együtt élni majd a partneremmel, hogy megtudjam egymáshoz valók vagyunk-e. Viszont szerintem sokat sem lehet együtt lakni (szvsz 2 évnél többet), mert akkor meg a házasságnak nem lesz semmi jelentősége. Annyi, hogy már papir van rólka, hogy együtt éltek... -
Meg ugye a jopar ismeros, akik hazasodaskor koltoztek ossze, es fel karomat ra mernem tenni, hogy nem fognak elvalni. :)
Az osszekoltozes se rossz otlet persze.
Viszont twollah, ha mar egyszer topicot nyitottal ennek, akkor legalabb irhatnal par dolgot, hatha valami ertelmes beszelgetes is kikerekedik ebbol.
En szemely szerint rohadtul megalazonak ereznem, ha a valasomon poenkodnanak ismeretlen emberek (bar meg nem vagyok hazas :), es el se valtam.... szoval lehet, hogy vicces...)
Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Retro PCI-E videókártyák
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest