- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
hello mindenki
az esett a következő
adva van egy számítás technikai üzlet (Digitalmind [link])
ami szőrén szálán eltünt.
Az üzlet helyén anyi van kirakva hogy elköltöztek, és kéttelefon szám, amik persze nem kapcsolhatóak, a honlapon lévö összes szám szintugy, emailra nem válaszolnak, uj cim nincs ki irva a honlapon sem. a bolt egyszerüen szőrén szálán eltünt
Na igen de kit izgat egy ,mondanánk, sajnos szerintem jó pár embert engem köztük 2 okból is.
2 garanaciális okból, az egyik egy alaplap amit visza kéne vinnem mivel meghibásodott.
a másik súlyosabb, náluk van egy ati 9800pro amit garanciában vettek be javításra, majd eltüntek!! :S
ismerősőkkel anyit sikerült kideritetni hogy már pár nagykernél ahonann a bolt vásárolt probálkoznak a kedves ügyfelek érvényesiteni a garanciát.
aki azonos cipőben evez velem, vagy netán tud bármi információt boltról, az ne halgassa el
sorry ritkán van idöm géphez ülni mostanság, ha már nyilt a témában egy topic akkor kérem az illetékeseket ezt irányitsák át oda, én kerestem de nem találtam, igaz 40 fok van és éjfél, én meg fáradt vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged