- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Egy kósza ötlet, a garis problémák rendezéséhez, és a nagykerek felkutatásához.
Nem biztos hogy bejön, de érdemes lehet megpróbálni.
1. Csináljon valaki egy ''Wanted'' weblapot valamilyen ingyenes tárhelyen, és közösen jelenítsétek meg a garizandó termékeket a gyáriszámukkal együtt
2. Ezután küldjetek ki egy kör-emailt a nagyobb, ismertebb budapesti nagykereknek, röviden vázoljátok fel a problémát, az oldal címét és rendeltetését, valamint kérjétek meg őket, hogy ha ügyfelük volt valamikor a DigitalMind, nézzék meg a raktárnyilvántartóban, nem szerepe-e valamely gyáriszám.
3. Ha szerepel, kérjétek meg az adott nagykert, segítsen garanciális igényetek teljesítésében. A gyáriszám nagyon fontos, ez alapján bármely nagyker meg tudja mondani, megfordult-e náluk az adott termék.
4. A későbbiekben, ha úgy néz ki, hogy működik a dolog, bárki, akinek DM-es garizandó eszköze van, beküldi az oldalra a saját gyáriszámát, valamint ha sikerrel járt egy cucc, akkor azt leveszitek az oldalról, helyet adva a még rendezésre váró termékeknek.
Ha többen próbáljátok, és jófejek a szállítók, megértik a helyzetet, és segíteni fognak.
A gyáriszám minden nagyobb/drágább terméken szerepel, egyedileg azonosítja az adott eszközt, tehát elvileg nincs két azonos GySz-es számítástechnikai cucc.
Sokszor vonalkód is tartozik hozzá, S/N, SN felirat mögött, általában hosszabb karakterekből áll mint a vonalkód, és nemcsak számokat, hanem betűket, kötőjelet is tartalmazhat. A vonalkódja az esetek többségében kisebb, mint a hagyományos vonalkód (termékkód)
NEM gyáriszám: EAN, UPC, PN és társai!
Csak egy ötlet, ha nagyon elvetendő, ne kövezzetek meg -
-
Wikuzz89
csendes tag
Hy! tegnap beszart a tápom, amit szintén ezektől a...
Digitalmindtől vettem, és még több mint 1év gari csücsöl a fiókomban! kerestem nagykert, de hiába! Az árukiadót sikeresen megtaláltam, küldtem neki mail-t és remélem hamar tud segiteni! Ha bármi fontosat tud velem közölni, szólok mindenkinek!
-
Gontart
csendes tag
Még nem késtél le semmiről, várjuk még az életjeleket a többi panaszostól.
-
Maxp
újonc
Sziasztok. Elég későn találtam ezt a fórumot de talán még időben.Szeretnék jelentkezni a csapathoz nekem is bent van egy vinyóm a digitalmind-nál. És igen morcos vagyok
[Szerkesztve] -
Gontart
csendes tag
Ja és az ott vásárolt dvd-íróban, nem tudom hogy a cd, vagy az író volt a hibás, de disc szétpattant a meghajtómban.
-
Ati77
tag
Hűtöttétek ti a vinyóitokat ? (anélkül megfő)
Nekem is van egy 160-as Samsung, remélem nem hal meg. -
Gontart
csendes tag
Hát igen, a mi esetünkben még kérdéses hogy megindítja e vmiért is a hatóság a nyomózást. Akiknek a cuccaik maradtak a szervízben az 100%.
Az ingyenes jogitanácsadásért mindenképpen érdemes elmenni, ez a legkevesebb hogy ne hadjuk elmenni a vonatot.
A feljelentést bármikor megtehetjük, most már csak az emberek kellenek, és majd azután egy időegyeztetés. No akkor már 3an vagyunk. -
Ariadne
őstag
Azért ne ringassátok magatokat abba a hitbe, hogy egy büntető feljelentés kapcsán feltétlenül visszakapjátok a cuccaitokat. Általános tévhit sajnos, hogy a feljelentés majd megoldja a dolgokat, mert ingyen van. Inkább összeállva egy ügyvédhez kellene elmenni és polgári pert indítani, az hatékonyabb lehet... De persze a feljelentés nem zárja ki ezt, szóval ezt lenne érdemes tenni igazán.
-
Gontart
csendes tag
Várjuk még az embereket, akik hajlandóak megtenni a feljelentést, egy olyan 10-20 emberre már azért felcsillan a nyomozóknak a szeme. A 8-16 órás időponttal lehet hogy hülyeséget mondtam, és nem muszáj befáradni hivatali munkaidőben. Holnap utána járok, addig is várjuk a károsultakat !
-
Gontart
csendes tag
Akiknek még a szervízben van az értékük, azoknak el kell menniük a XIII. kerületi RKra, és ott megtenni a bejelentést, mert ez simán egy csalás bűntett. Érdemes egyszerre elmenni.
Akiknek az értéke a szervízelésre vár, azoknak is érdemes megtenni a feljelentést, mert kiderülhetnek olyan huncutságok is mondjuk, hogy nincs a kft-nek szervízelésre jogosult útodja.
A feljelentéseket egyszerre kéne megtenni hétköznap 8-16 óra között, 10-20 ember már sokat nyom a latba. Szorítsuk meg a tökeiket ! -
m3ss
veterán
hat ezek tok jo hirek, hagy ne mondjam, hogy nekem is tegnap halt meg a 160-as samsungom
valakinek sikerult gari ugyben vmit inteznie? -
yooccoo
aktív tag
amikor ott dolgoztam (az se most volt), egyszer jött két mackó ember is, keresték a Lacit
szóval nem véletlen, hogy eltűntek
elég sok mindent megengedtek maguknak mások kárára ...
valamin elég sok pénzt is kivettek már az első évben a cégből
[Szerkesztve] -
Gontart
csendes tag
Up, hátha tud vki vmi vigaszt.
-
Gontart
csendes tag
Sziasztok ! Tud valaki vmi új fejleményt a Digitalmind ügyről ? Esetleg valaki tudta már szervízelni, az ott vásárolt terméket ?
-
hétalvó
addikt
Azért tudjátok meg hogy ki a cégtulaj. Ugyanis én ismertem. Egy suliba jártunk és nem volt képes megkeresni nekem a garipapírt és még válaszra se méltatott.
[link] -
hétalvó
addikt
Hol és hogyan lehet feljelenteni őket?
-
fura01
csendes tag
én februárban leadtam egy abit alaplapot.gariba...valszeg én is buktam..ergo mondhatni megloptak egy alaplappal.ennyit a digitalmindröl
-
Kiskokó
veterán
Ekkkora egypofátlanságot!! A sok szemét tulajdonos meg jól megszedi magát a többiekmeg szivnak! Szinte 100% hogy a cégtulaj má r egy másik céget alapitott .. igaz én errő la cégről még sose halotam de igy nincs semi se tőlükstb de akkor is genyóság..
-
-
Osi222
tag
Igaz, én sem bírtam tovább vinyó nélkül és vettem másikat, de! Samsung hungary-nak fogok írni egy levelet, és szépen leírom a problémám. Sztem te is tedd ezt, mellékelve küldd el a számlát és garipapírt, hogy legyen mire hivatkozni. Olyan nincs, hogy ne lehessen egy garis problémát érvényesíteni!
osi22 -
hétalvó
addikt
Egy barátomnak is benn van egy 160-as Samsungja. Nekem itthon egy 250es amit nem tudok sehova se vinni. Ez egy vicc. És nem véd ellene semmi, hogy ez megtörténjen.
-
chokeee
aktív tag
ha a bolt azért szűnt meg, mert csődbe ment, akkor a gari érvényesítésének az esélye gyakorlatilag nulla. de egyébként, ha más ok miatt szűnt meg a cég, akkor sem sok esélye van a dolognak...
ahogyan az előző hozzászólók már írták a nagykerben lehet megpróbálni - ha egyáltalán kiderül melyik az -, ahonna a kiskereskedő beszerezte.
egy ismerősöm megnézte nekem és nincs a cég a csődértesítőben, tehát nincs felszámolás alatt. ez így meglehetősen furcsa. ettől függetlenül, hogy így csak eltűnt a cég az már rosszat jelent...
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Elvileg nagykeres garilevélnek kéne lenni a vincsihez, általában HRPs szokott lenni a Samsung. Kiskereknek van egy bevett szokásuk, hogy nem adják oda néha azt a papírt holott oda kéne, mondjuk ezt azért csinálják mert így a saját ''szütke'' importjukat eltudják adni garisan.
-
rup1u5
nagyúr
''aki azonos cipőben evez velem''
-
hétalvó
addikt
Nekem is van egy samsung hdd-m ami meghalt tegnap és nem tudom gariztatni. valaki tudja melyik nagykernek van sárga cimkéje, keresztbe írva egy hónap(sep) és utána 6db szám?
-
dragonfx
veterán
válasz
viharhozo #32 üzenetére
pedig én sajnálom az e-t mert jó hely volt mindne volt mindig pontosan jó áron.
Én is csodálkoztam mikor megszűntek 1x csak.
A címben szereplő boltról is kb ugyanezeket tudom mondani.
Megszűnt hely gariját érvéneyesíteni gyártónál nagyon necces szerintme lehetetlen, max jóindulatból sikerülhet.
[Szerkesztve] -
Kiscsoki
tag
Hi!
Nekem 2x512 Kingmax hardcore csücsül náluk gariztatás címén.
Azóta szereztem másik memcsit.
Mondjuk nem bánnám ha valamikor visszakapnám őket. -
Osi222
tag
Hát én is jól rászívtam a digitalmind-ra.
Bek@kilt a samsung vinyó, amit kb. 14 hónapja vettem náluk. A bolt megszünt, a helyén vmi bútorkereskedés nyílt... Bennt azt mondták, csődbe ment a cég. Furcsa, mert weblapuk még mindig fenn van, tehát nem értem ha csődbe ment miért nem írják ki legalább azt hogy schluss vanNa mind1, rátérek a lényegre!
Felhívtam a samsung-ot, és ott elég kellemetlen dolgokat mondtak. Remélem vki ezt majd meg tudja erősíteni. Szóval állítólag a gari levélen kéne lennie egy kódszámnak, ami azonosítja azt, hogy melyik nagykerből szerezték be a vinyót. Na a gond itt van: ilyen nálam nem található a papíron. És ez a baj a samsung szerint. Enélkül nem tudok garit érvényesíteni véleményük szerint... Tehát indulhat a levelezés a samsung hungary-val
Én nagyon úgy érzem ez vmi kész átverés akar lenni, csak épp azt nem tudom, kinek a részéről...
Még szerencse, hogy a samsung vincsikre 3 év gari jár, a fennmaradó kb 1,5 évben talán a magyar viszonyokat ismerve sikerül zöldágra vergődni
Osi22
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
Igaz, meg lehet probalni torolni. Ugyanakkor szinte biztos, h a ceggel szembeni kovetelesek meghaladjak az uj ceg alapitasanak koltsegeit, igy aztan nagyon nyomos oknak kell lenni ahhoz, h ne tunjon el az egesz bajzli.
g@bo: az E-Connectrol egy masik forumon szep, nagy topik van. Erdemes beleolvasni, bar szamomra az ugyvezeto magyarazata nem tulzottan valoszeru. Az uzlet 2005. aprilisaban csukott be, azota sincs semmilyen erdemi fejlemeny, egymasra mutogatnak az illetekesek. Mondjuk, tartok tole, mar illetekesek sincsenek. -
Gero
tag
van fejlemeny, kivancsi vagyok
-
Ariadne
őstag
válasz
viharhozo #28 üzenetére
Ha többen összeállnak a károsultak, akkor kifizetődő lehet mégis a jogi útra terelés, a kockázat megoszlana... Ha valójában nem akarják ''kiüríteni'' a céget, hanem más céljuk van a tulajdonosoknak, akkor viszont a cégbíróság felé való bejelentése az elérhetetlenségnek és emiatt a törlési eljárás megindulása alávághat azért nekik, ez pedig nem is kerül semmibe.
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
Amelyik cuccon rajta van a nakker matricaja, avval lehet probalkozni kozvetlenul nala (pl. az Expert vallal ilyesmit). Persze erre semmi nem kotelezi, pusztan jofejsegbol csinalja meg.
Biztosan meg lehet probalkozni a jogi utra terelessel, de az osszegek nagysagrendje miatt sajnos ez sem tul kifizetodo. Az E-Connecttel kapcsolatban sem tortent erdemi intezkedes. -
Ariadne
őstag
[link] itt már leírtam, mit lehetne tenni, amivel kicsit gyorsabb átalakulásra lehetne őket ösztönözni, már ha ezt tervezik (a felvásárlás alapján gondolom talán ez lehet a dolog mögött). Vagyis a Cégbíróság hivatalbóli eljárását kellene valaki érdekeltnek hivatalosan (tértis levél) kérelmeznie, ugyanis azt a céget, amely nem érhető el a cégnyilvántartásban szereplő elérhetőségein, hivatalból törölnie kell a cégbíróságnak...
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Én is megnéztem:
1. A cég papíron még működik.
2. Köztartozása nincs, eljárást nem kezdeményeztek ellene, felszámolás allatt nincs.
3. 2005.04.06-án közvetlen befolyást szereztek a D Service Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságban.
4. A D Service telephelye azonos a Digitalmind telephelyével.
5. A tulajdonosoknak más cégben nincs érdekeltsége. -
Encian
tag
Nyilvános cégadatok.
A Digitalmind Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Cg. 01-09-701377) adatai.
I. Nyilvános adatok
1. Általános adatok
Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság
2. A cég elnevezése
2/1. DERHUSZ Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Hatályos: 2002/01/02 - 2004/04/22
2/2. Digitalmind Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Hatályos: 2004/04/22 - ...
3. A cég rövidített elnevezése
3/1. DERHUSZ Kft.
Hatályos: 2002/01/02 - 2004/04/22
3/2. Digitalmind Hungary Kft.
Hatályos: 2004/04/22 - ...
5. A cég székhelye
5/1. 1132 Budapest, Visegrádi u. 5.
Hatályos: 2002/01/02 - 2004/03/24
52. 1132 Budapest, Viktor H. u. 36.
Hatályos: 2004/03/24 - 2004/11/15
5/3. 1132 Budapest, Kresz Géza u. 21.
Hatályos: 2004/11/15 - ...
11. A cég jegyzett tőkéje
11/1. Megnevezés Összeg Pénznem
Pénzbeli hozzájárulás 3,000,000 Ft
Összesen 3,000,000 Ft
1. A tag(ok) adatai
1/1. Huszár Ferenc József (an.: Miskolci Mária) 1132 Budapest, Visegrádi u. 10. I/9.
1/2. Derekas János (an.: Pető Ilona) 1046 Budapest, Lahner Gy. u. 27.
1/3. Huszár László (an.: Belenyák Márta) 1132 Budapest, Visegrádi u. 10. A társaság irányítását biztosító befolyásolás mértéke: jelentős
Hatályos: 2004/03/24 - ...
1/4. Márton Emese (an.: Kerekes Ildikó) 1133 Budapest, Ipoly u. 20. IV/1. A társaság irányítását biztosító befolyásolás mértéke: jelentős
Hatályos: 2004/03/24 - ...
1/5. Mártonné Kerekes Ildikó (an.: Gedeon Jolán) 1133 Budapest, Ipoly u. 20. IV/1. A társaság irányítását biztosító befolyásolás mértéke: jelentős
Hatályos: 2004/03/24 - ... -
Gero
tag
Hali!
szerintem keress valakit ismeroseid kozul, akinek van hozzaferese ceghirek DVD-hez (cd hez), ott megtalalod az emberkek neveit, ha szerencsed van nem az uzlethelysegre van bejegyezve a ceg, hanem mas cimre, ahova elballagsz par haveroddal es kiosztasz nehany seggberugast.
ha cimek mar nem mukodnek, akkor az emberkek nevere rakeresve, valoszinuleg talalni fogsz meg mukodo bt-ket kft-ket, amiben szinten tulajdonosok (tu8lajdonostarsak) a tisztelt eltuntek (cim segit kivalasztani az azonos nevuek kozul akiket te keresel). Ezekutan megkeresed a meg mukodo cegeket, es ellatogatsz oda a barataiddal... ez az en tanacsom, remelem ertheto voltam, hogyan talalhatod meg oket
az ilyenek benne vannak minimum 3-4 cegben egyszerre.
remelem ezekapaljan el tudsz indulni. -
Vangelis
félisten
Ha csődbement stb , megszünt a cég sok dolgot már ugysem lehet tenni, jogutód elméletileg van de meg kell keresni, vagy ha nincs akkor cumi.
Sajna ez van
Cégbíróságon meg talán ingyen nem adják ki az adatokat, de neten is meg lehet nézni cégkeresőbben cím vagy adószám alapján. -
g@bo
nagyúr
az http://www.e-connect.hu/ is fél éve karbantart....
-
Gh0sT
addikt
A cégbíróságot meg tudom nektek ma nézni, csak szóljatok rám privátban, ha elfelejteném.
-
Szabesz
őstag
A kirakott számból próbáltam kiindulni, nagy nehezen kaptam egy Budai címet, ami egy üres üzlethelyiség volt, senki semmit nem tud róla... ezen a ponton fel is adtam... (mire ez megvolt, már gari noku, szoval ha meg is találom a tulajt, vagy a nagykert, semmi alapom a reklamációra
)
Inkább vettem egy olcsó használt Asrock lapot az szevasz (letöltőgép)
Cégbíróságon még meg kell érdeklődni, ezzel nem is próbálkoztam -
TitiRii
senior tag
tudom
de ara probáltam felhivni a figyelmet hogy lassan fél éve nem frisitetek árakat
a hirek meg lehet automaták
tehát lehet nem keltik azt a látcatot csak nem foglalkoznak vele, az automatika meg teszi a dolgát.
aztem phn akad pár ember aki szembesült ezzel, elvégre van itt pár hw bubus
remélem megoldodik az ügy mert én is több gépet raktam össze inenn származó hw val, imádkozhatok még fél évig hogy nehogy garis baj legyen.. -
TitiRii
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
[2006.02.24.] ez az árlista dátuma, ez azért anyira nem friss
-
golyani
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
ha valaki megnézi a HardwareOC.hu-t ott is ezek a hírek vannak asszem a HOC-on reklámozták őket és vica versa alapon vannak ott a hírek.
a HOC-on hátha tudnak vmit.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Most néztem meg két Poirot filmet, ezért lehet, hogy túl detektíves leszek
Különös, hogy bár a cég látszólag megszűnt, mégis azt a látszatát kelti, hogy él, ugyanis mindig friss hardver hírek szerepelnek a kezdőlapon
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Egy ekkora cégről nem gondoltam volna ezt
-
Winner_hun
félisten
Ez már hónapok óta megszűnt
-
TitiRii
senior tag
hello mindenki
az esett a következő
adva van egy számítás technikai üzlet (Digitalmind [link])
ami szőrén szálán eltünt.
Az üzlet helyén anyi van kirakva hogy elköltöztek, és kéttelefon szám, amik persze nem kapcsolhatóak, a honlapon lévö összes szám szintugy, emailra nem válaszolnak, uj cim nincs ki irva a honlapon sem. a bolt egyszerüen szőrén szálán eltünt
Na igen de kit izgat egy ,mondanánk, sajnos szerintem jó pár embert engem köztük 2 okból is.
2 garanaciális okból, az egyik egy alaplap amit visza kéne vinnem mivel meghibásodott.
a másik súlyosabb, náluk van egy ati 9800pro amit garanciában vettek be javításra, majd eltüntek!! :S
ismerősőkkel anyit sikerült kideritetni hogy már pár nagykernél ahonann a bolt vásárolt probálkoznak a kedves ügyfelek érvényesiteni a garanciát.
aki azonos cipőben evez velem, vagy netán tud bármi információt boltról, az ne halgassa el
sorry ritkán van idöm géphez ülni mostanság, ha már nyilt a témában egy topic akkor kérem az illetékeseket ezt irányitsák át oda, én kerestem de nem találtam, igaz 40 fok van és éjfél, én meg fáradt vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Ryzen 3 3200G processzor
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Asus Rog Strix G16
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged