Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hEngi
tag
válasz
#39560925 #5686 üzenetére
Szia,
Info:
MSC felvételi dátum (régen kerestem de senki nem tudta. Álljon itt az útókor okulására)
2016.01.05Kérdés:
Nem hinném hogy égés lenne, nem céljuk hogy kötekedjenek vagy leégessenek főleg ha másik egyetemről jössz.Van 3 főtémakör abból kettőt választasz.
A kettőből pedig 3/4 témát. Ezt azért ajánlott már előtte átnézni hogy ne ott bénázz vele.
Én is holnap megyek de csak pár napot tudtam készülni és az államvizsga már rég volt.
Azért sok szerencsét.Üdv,
hEngi -
válasz
#39560925 #5604 üzenetére
Én most nyáron felvételiztem estire. Ahogy én tapasztaltam, a szóbeli felvételi csak formalitás. Ha látják, hogy nem vagy teljesen buta a programozáshoz vagy matekhoz (választhatsz, hogy miből szeretnél felelni), akkor simán megkapod azt a pontot, amelynek duplázásával biztosan felvesznek. Én nagyon úgy éreztem, hogy közepesen ment csak a feleletem, mégis adták rá 42 pontot. Szóval csak semmi para. Az érdekes rész azután jön, hogy felvettek... Ismerősöktől eddig csak rosszakat hallottam az ELTE proginf MSc-ről, de majd meglátjuk. Én még reménykedem.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest