- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Ez így van, de programnyelvet sztem felesleges tanítani. Olyan sok van, hogy sokkal jobb, ha megtanítanak programozni, nyelvfüggetlenül, és utána már csak azt mondják el max, hogy mire kell figyelni az egyes nyelveknél. Amúgy Pesten pl. nem is nagyon van olyan suli amilyen ideális lenne a te általad leírtakra, a bme szintén túl nehéz, csak nem az analízis miatt, a bmfen semmit nem tanulnak, a gdfet asszem nemkell részletezni
Egy biztos, elte rpogmat diplomával bárhol kapsz munkát, és ha elvégzi az ember, bárhol meg is fog felelni az elvárásoknak...
-
corm
senior tag
Én arra gondoltam, hogy nem mint tanár, hanem mint ember megérdemel mindenki annyit, hogy normálisan írják le a nevét, sebaj. Amúgy nyilvánvaló, hogy baromi(túlságosan) nehéz ez a szak. Mellesleg nekem úgyrémlik, hogy mi már 2. félévben csak algorimusokat gyártogattunk gyakorlaton, előadásra már nem emlékszek de a vizsgán nagyjából megint csak az algoritmusok kelelttek, meg tán tételek(pl. specifikáció).
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest