Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Ez így van, de programnyelvet sztem felesleges tanítani. Olyan sok van, hogy sokkal jobb, ha megtanítanak programozni, nyelvfüggetlenül, és utána már csak azt mondják el max, hogy mire kell figyelni az egyes nyelveknél. Amúgy Pesten pl. nem is nagyon van olyan suli amilyen ideális lenne a te általad leírtakra, a bme szintén túl nehéz, csak nem az analízis miatt, a bmfen semmit nem tanulnak, a gdfet asszem nemkell részletezni
Egy biztos, elte rpogmat diplomával bárhol kapsz munkát, és ha elvégzi az ember, bárhol meg is fog felelni az elvárásoknak...
-
corm
senior tag
Én arra gondoltam, hogy nem mint tanár, hanem mint ember megérdemel mindenki annyit, hogy normálisan írják le a nevét, sebaj. Amúgy nyilvánvaló, hogy baromi(túlságosan) nehéz ez a szak. Mellesleg nekem úgyrémlik, hogy mi már 2. félévben csak algorimusokat gyártogattunk gyakorlaton, előadásra már nem emlékszek de a vizsgán nagyjából megint csak az algoritmusok kelelttek, meg tán tételek(pl. specifikáció).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest