- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Vilexica #5082 üzenetére
nem ismerem
amúgy http://markmyprofessor.com/ <- ismered? Mondjuk ő itt sincs fenn, gondolom vmi új tanár.
-
proof88
addikt
válasz
Vilexica #5079 üzenetére
Legéndi Java-ra, egyértelmű!!! Nagyon jó!
Lengyel jófej, Vöröst nem ismerem.
Van hogy órán derül ki a tanár.szerk.: ja igen Szabó Attila ha kisufó akkor ő is jó... de nála még nem voltam de tudom h jófej.
Török Márknál Adából voltam. Amúgy ő is jófej, csak néha morcos az arckifejezése.
-
krmk
csendes tag
válasz
Vilexica #4907 üzenetére
Szia!
Részemről:
Algo: Előttem szólókkal kb. egytértek, azt fűzném még hozzá, hogy én Nyitrait skippelném. Igaz, nem sajt tapasztalat, hanem egy haveré, de a haver egy másik egyetemen linalg gyakvez, és ő azt mondta, hogy eszméletlenül nagyképűen és lekezelően viselkedik. Ez a haver nem szokott alaptalanul mondani dolgokat.
(hogy hogy tanít, azt nem tudom, de ha az embert a hozzáállás kiborítja, akkor jobb hagyni a dolgot)
Logika: Gazdagról van tapasztalatom, ő rendes.
Nummod: Attól függ mennyire vágod. Ha csak túlélni szeretnéd, akkor Bozsik, egyébként Krebsz (vagy esetleg László).
JAVA:
Lengyel tudtommal egy equalst nem tud helyesen megírni javaban (túlterhel és nem felüldefiniál), szóval ő elég távolról kerülendő. Szabóhoz akkor menj ha nagyon vágod eleve, mert ha úgy mész, hogy majd gyakon tanulod meg, azt se fogod érteni, hogy miről van szó, ráadásul nagyon meg is fogod utálni. Sztem a nyerő Zaicsek vagy Neuwirth. Mindketten elég szimpatikusak, Neuwirth nekem tartott is java alkalmazásokat, és nagyon jó volt. (a többieket nem ismerem)
-
-
skoda12
aktív tag
válasz
Vilexica #4920 üzenetére
Úgy tudom törvény van rá, hogy a hallgatók x %-ának tanulmányi ösztöndíjat kell kapnia a nappali tagozaton. Általában 2 körüli átlagra már jár valamekkora összeg. Min-max korlát nincs. 4.97-es átlagra 25600 kaptam ebben a félévben, lineáris képletet használnak, tehát kiszámolhatod, hogy kb mennyit kapnál most az átlagodra.
-
peterszky
őstag
válasz
Vilexica #4907 üzenetére
Algoritmusok és adatszerkezetek 1. :
Ásványi; Varga; Nyitrai; Nagy; Giachetta; Máriás; Veszprémi; Kőhegyi;Logika és számításelmélet GY. :
Gazdag; Alagi; Tichler;Numerikus módszerek 1. :
Krebsz; László; Lerchner; Bozsik;Kiss;Programozási nyelvek JAVA EA+GY. :
Legéndi;Szabó; Dudás; Lengyel; Török; Zaicsek; Neuwirth;Formális nyelvek és automaták EA+GY. :
Tichler; Nagy;Ásványi; Gazdag; Hunyadvári; Veszprémi;
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest