- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #970 üzenetére
Az első 5be belerakta a Gausst,azt meg se néztem
Aláírattam egy fehér lapot,szerintük az "piszkozat", hiába szignózta a tanár. Vizsga végén elkezdi,ugye senki nem ad le piszkozatot?! Mondom amit aláírtak az mehet, ugye? Elkezdi, az nem vizsgalap, hanem piszkozat. De mondom én arra írtam. Hát sorry, írjam át, amit tudok, mert azt nem lehet beadni
De elvileg meg kéne lennie, ha nem baj, hogy mivel utsó 5percben kezdtem el átmásolni a lapról, így nagyon ronda, agyonhúzgált, agyoncsillagozott, de rajta van a "vizsgalapon".
1. Igaz-hamisokat megcsináltam
2. Ált szekv aut def, szó, nyelv
3. cyk Hij, epzsilon ment H(A), i-edik ekvivalencia
4. KMP
5. Gauss (nem nyúltam hozzá)
8. Kleene
ezeket elvileg leírtam, szal meg kéne lennie!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest