Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- VHS digitalizálás
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
koczka.pm
újonc
válasz
skoda12
üzenetére
Kösz a linket, nem rossz.. ((:
Amit én szoktam nézegetni.. csinálgatni: http://www.spoj.com/problems/classical/Mellesleg az ott tanulók szolgáltatnának kis infóval, tapasztalattal? Nagyon sok helyen csak a negatívumokat lehet olvasni, hogy matek így.. matek úgy.. olvastam valamelyik fórumon egy kommentet, miszerint az illető azért ment ELTE-re, hogy megtanuljon programozni és kiakadt, hogy őt ott nem tanították meg kódolni..
Az én meglátásom az, hogy egy programozónak egyik nyelvről a másikra át kell tudni térnie relatíve rövid (2-3 hét) alatt másik nyelvre.. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy az ember a mögöttes elmélettel tisztában legyen legyen szó algoritmushatékonyságról, vagy akár az OOP paradigmákról..
Remélem a hozzáállásomnak megfelelően választottam a két intézmény között ((:De érdekelne, robotikával és MI-vel mennyire lehet foglalkozni az ELTE-n? ((:
Illetve milyen TDK lehetőségek vannak?üdv: pmtys
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest