- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Nemigen tudok zh mentes tárgyról, vagy zh vagy vizsga de vmi van
Leveleket törölgetek, épp egyet találtam:
Az oktatástechnológia nem nehéz, ott Sóki Szabó Lászlót ajánlom.Ott csak egy fogalmazást kelllett írni egy oktatóprogramról, valamint 10 rosszul sikerült fényképet kellett kijavítani valamilyen programmal.(pl photoshop), és azokat megmutatni a tanárnak.Fel is vettem, nekem ez vagy kötelező vagy köt.vál.
Fizikás részen Schillerrel lehet mindig egyezkedni, neki elég egy beadandó. 3éven keresztül bármniyeln tárgyam volt nála, sose voltunk képesek túllépni a Schrödinger egyenleteken
már olyan vicces volt sztem
vagy Bérczi Szani, de ő kicsit sztochasztikus, ha berendel, akkor meg kell jelenned pl kiselőadnod a beadandód
Windows Server rendszeradmin kezdő kollokvium Papp; Sándor; jónak tűnik? Miféle ez?
Jah, átolvasva most ugrik be infós részhez, Képszerkesztés meg Kiadványszerkesztés voltak beadandósak, de már anno is megszűnőben voltak, de mintha épp láttam volna etr-ben Kiadványszekesztést. Előadásért nagyon haraptak, de egy levelet megéri írni nekik. Vmi nagy neves néni tartja, aki a kiadványszerk anyja és szeretné átörökíteni a tudást...
Web animáció Flash-es óra volt még beadandós, bár utsó órán be kell mutatni kiselőadva, de Réthey-Prikkel Brigi a tanár, vele lehet tárgyalni.
Tudtok olyan órát, ami van az elte-n és használható vmire, az életben drága tanfolyamon sajátítható el? Mert akkor inkább itt kéne felvenni, amíg lehetőség van rá. Gondolok itt pl php-ra. De nem igaz már, hogy ennyi év alatt sose tudtam bejutni
Egyéb? Matekot hanyagoljuk, lehet hogy tök jó meg minden, de annyit nem ér nekem mint egy php. Vmi hasznos kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Vírusirtó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest