Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Mawyx

őstag

válasz bbazsy #4798 üzenetére

Nemigen tudok zh mentes tárgyról, vagy zh vagy vizsga de vmi van :U
    Leveleket törölgetek, épp egyet találtam:
    Az oktatástechnológia nem nehéz, ott Sóki Szabó Lászlót ajánlom.Ott csak egy fogalmazást kelllett írni egy oktatóprogramról, valamint 10 rosszul sikerült fényképet kellett kijavítani valamilyen programmal.(pl photoshop), és azokat megmutatni a tanárnak.

Fel is vettem, nekem ez vagy kötelező vagy köt.vál.

Fizikás részen Schillerrel lehet mindig egyezkedni, neki elég egy beadandó. 3éven keresztül bármniyeln tárgyam volt nála, sose voltunk képesek túllépni a Schrödinger egyenleteken :DD már olyan vicces volt sztem :DDD vagy Bérczi Szani, de ő kicsit sztochasztikus, ha berendel, akkor meg kell jelenned pl kiselőadnod a beadandód :U

Windows Server rendszeradmin kezdő kollokvium Papp; Sándor; jónak tűnik? Miféle ez?

Jah, átolvasva most ugrik be infós részhez, Képszerkesztés meg Kiadványszerkesztés voltak beadandósak, de már anno is megszűnőben voltak, de mintha épp láttam volna etr-ben Kiadványszekesztést. Előadásért nagyon haraptak, de egy levelet megéri írni nekik. Vmi nagy neves néni tartja, aki a kiadványszerk anyja és szeretné átörökíteni a tudást...

Web animáció Flash-es óra volt még beadandós, bár utsó órán be kell mutatni kiselőadva, de Réthey-Prikkel Brigi a tanár, vele lehet tárgyalni.

Tudtok olyan órát, ami van az elte-n és használható vmire, az életben drága tanfolyamon sajátítható el? Mert akkor inkább itt kéne felvenni, amíg lehetőség van rá. Gondolok itt pl php-ra. De nem igaz már, hogy ennyi év alatt sose tudtam bejutni :( Egyéb? Matekot hanyagoljuk, lehet hogy tök jó meg minden, de annyit nem ér nekem mint egy php. Vmi hasznos kéne.

• peterszky

őstag

válasz bbazsy #4798 üzenetére

Webfejlesztés 2? Az laza, igaz van zh (könnyű), de nem hiszem, hogy be kell járni rá :)

Új hozzászólás Aktív témák