Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Nálam 106/64 volt pénteken, amikor nyafogtam, pulzusra mán nem emlékszem...
de ahhoz is lusta voltam, hogy kávét igyak vagy ilyesmi...
energiaitalt én is szoktam, de ritkán, mondjuk van amikor heti 3-szor, de van olyan hét, amikor egyáltalán nem... mondjuk a 250 ml-es red bullból 2 kell, hogy igazán érezzem a hatást, de éjszaka olyankor gondolkodni is tudok utána, az elmém is tisztul tőle... viszont ha kimegy a szervezetemből, akkor reggel hullaság van és 3.-at már nem szoktam lenyomni, van akinek megfájdul tőle a feje vagy nem tom, sok embert instabillá tesz, ha 1 nap alatt 2-nél többet iszik, persze van aki egy nap megiszik 1 litert is, de úgy gondolom abból, amit eddig olvastam, hogy rendszeres fogyasztás hosszú távon bajt okoz... ezért sem élek vele túl gyakran... mondjuk most megkívántam, szóval ma lenyomok egyet, múlt héten úgysem ittam és most is nyomott vagyok, pedig iszogatom a teámat...mondjuk én régen is ilyen voltam... a rendszeres cangázás, meg amióta csinálom a 100fekvőtámasz(.hu)-t, hát a több mozgástól nem leszek jobban... pontosabban jó edzeni meg mozogni, de a nap többi részében uolyan nyomi vagyok...
ja egyébként sok tea nem hülyít be kicsit titeket? én múltkor 1 liter után már folyton vigyorogtam este CS közben, pedig minden nap ugyanazon a szerveren játszok, de már azon vigyorogtam, ha megláttam egy embert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest