Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mawyx

őstag

válasz bbazsy #2437 üzenetére

Nem élek gyorskajákon, menzára járunk párommal.

Tudok főzni, jól főzök, későn kerültem egyetemre, amikor odahaz voltam beteg anyummal, akkor én főztem. Fater jött haza 12:00-ra melóból, minden napra főtt étel volt, mindig más és időre készítve.
    Hétvégén a heti maradékokat szoktam megenni, de most étkes voltam, nem maradt, ilyenkor kiugrok arabhoz vagy mekibe vagy pizzáért.

Mútlkor is sütkéreztem, mert húsevő vagyok és rákattantam pár éve a grilles ételekre,de amennyibe kerül, annyiból hozok egy pizzát és elég több napra (méretfüggő, meg hogy párom épp éhes vagy nem).

Amúgy meg 1db sajtos pulykamelles szendvics elég néha egész napra, nem reggelire ettem, ahnem ebédre, uzsira egy kis szelet csokit és más nem kellett. Ennyi pici mennyiségért nem piszkolok be egy serpenyőt és nem árasztom el kajaszaggal a lakást, hogy kisüssek magamnak egy sajtos pulykamellet.
    De van, hogy éhesebb vagyok. Amikor vgzek este, akor szoktunk menzára menni, ha még épp nyitva van.

Amikor egyetemre kerültem, ugye este végeztem mindig, akor értem rá enni, akkor álltam neki főzni. 10kg fel is jött egyből az otthoni sokéves átlaghoz képest. Azóta se birtam leadni, de már egyrészt nem főzök, este pláne nem és keveset eszek, mivel nem bicajozok, mint otthon.

Amikor még párom nem volt párom, mindig kedveskedni akartam neki, olyan főzést csaptam, amikor jött, hogy csuda. Most látom, hogy nem érték neki a kaja, szükséges rossz, menni kell, venni kell, úton befalja, nem érdekes. A ffi szívéhez a gyomrán vezet az út nála nem jött be (inkább a sexen át vezet :DDD ) és mondja is, hogy ne töltsem ilyenekkel az időt, nem érek rá főzőcskézni.

Egyelőre élvezem és imádnám, ha olyan munkám lenne, ahol annyit pénzt keresnék, hogy megengedhetném magamnak a menzákat és ne kelljen minden hajnalban teszkós lisztből meg teszkós cuccokból vmi étket készítenem, aztán kajaszagú hajjal bemennem melóba.. Nem sokáig lesz ilyen, de egyelőre tetszik, aztán majd jönnek a gyerekek meg a minden nap főzés, sütés, pelenkamosás.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés