Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Valahogy úgy

Úgy ennék egy kis kfc-s kaját, csak rohadt drága. És az idegesít, hogy a Kentucky menü 2db csirkecombot takar, 1 krumpli+káposztasaláta, de ha elvitelre kérem, mindig csierkhátat/mellet raknak bele, ami meg sztem egy undorító, vagy legalábbis nem finom húsféle. Ha már ennyit kiadok érte, combot adjanak, ne azt a szálkás(szálas) rágós mellet
Honlapon nézem, ott meg nem is combnak nevezik, hanem csirkerész, tehát akkor mégis jól adják? Eladót kérdeztem, hogy melyik menü mi, ott azt mondták combival jár, legközelebb amikor rosszat adtak, akkor azt azzal kezdtem, hogy 2 db csirkecombos menüt kérek, erre nézem a dobozt:1 comb, 1 mell, anyád
Akkor mondja, hogy nem combbal jár és kérem máshogy 
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Honlapon nézem, ott meg nem is combnak nevezik, hanem csirkerész, tehát akkor mégis jól adják? Eladót kérdeztem, hogy melyik menü mi, ott azt mondták combival jár, legközelebb amikor rosszat adtak, akkor azt azzal kezdtem, hogy 2 db csirkecombos menüt kérek, erre nézem a dobozt:1 comb, 1 mell, anyád
Akkor mondja, hogy nem combbal jár és kérem máshogy