- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwearby
tag
Erről az jut eszembe, hogy mivel minden étel szennyezett, ne együnk semmit.
De viccen kívül, mit lehet kezdeni azzal, ha megszerzem valakinek a mac címét?
Feltételezem, hogy akkor már az IP címe is ismert,
de önmagában miféle visszaélés lehet vele (ami által belemászhatok az illető gépébe pl.?) ? -
Mawyx
őstag
de nincs rajta semmi állítási gomb, tekerentyű, semmi, nemtom mire mennék egy manuallal, különben is magyar úgysincs
szólok páromnak b@sszon vele vmit, ő ért a szgépekhez, csak nem lehet birni kivárni, hogy vmi történjen, én meg nem értek hozzá
a szerelő srác összerakott volna mindent, bekábelezett volna mindent, de mindig az van mondva, hogy mindent csak dobjon az ajtón belülre és majd mi megoldjuk, dehát nem oldjuk meg, mert mint mondtam én nem vágom a dolgokat(legyen szó villanyról van szgépről vagy bármiről), ő meg nem csinálja meg
mindegy, madzagról megy, ez is vmi már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest