Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
skoda12 #2050 üzenetére
Papp-Varga egy helyes fiatal kiscsaj, megbuktam nála, pedig sose volt ilyen jó gyakvezérem progiból, mint ő, nem aludtam el az óráin, de követni is birtam (senki másnál nm birtam követni, bealudtam, elkezdtem netezni, lemaradtam már az első órán, se kép, se hang...), lehet kérdezni, szalad, segít, jófej nagyon.
Mawyx óraraendje
3óra nincs benne, egyikre nincs időpont, a másik kettőt meg nem tudtam felvenni, de kötelező, 2 előadás, kell a gyakokhoz, de nem volt kedvem TO-zni,majd hétfőn... -
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #2050 üzenetére
buit azonnal cserélném..
1, érthetetlen; 2, "nem túl kedves"
filipp rendben van, harmadikat nem ismerem, de sztem annál a tárgynál tökmind1 ki tartja.
mod: 2. postnál már Fried -et írtál. most akkor Filipp, v Fried?mert nagyon nem mind1.
nickwearby:
az alap tantervem is szívás, picit rádobtam1. hét végéig tudok szelektálni, majd akkor kiderül mi marad, mi nem.
mindenki:
VEGYETEK FEL SPECIKET első félévben, sokat. ~30 kreditnyit szedjetek össze több okból: ösztöndíj több lesz, később nincs vele szívás. első félév amúgy is a legkönnyebb, tessék kreditet szerezni.mentorcsoport meg most összevont lesz, hétfőn és csütörtökön úgy tudom. szal be lesztek terelve egy nagy terembe, és ott megy az áldás.
na ennek meg így már sok értelme nincs, ki is szálltam a mentorkodásból én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro kerestetik
- EliteBook 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" 3K OLED érintő Ultra 7 155U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Hibátlan iPhone 16 Pro max 512GB gyári független 2025.10.22 Apple jótállás
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest