- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
skoda12 #2050 üzenetére
Papp-Varga egy helyes fiatal kiscsaj, megbuktam nála, pedig sose volt ilyen jó gyakvezérem progiból, mint ő, nem aludtam el az óráin, de követni is birtam (senki másnál nm birtam követni, bealudtam, elkezdtem netezni, lemaradtam már az első órán, se kép, se hang...), lehet kérdezni, szalad, segít, jófej nagyon.
Mawyx óraraendje
3óra nincs benne, egyikre nincs időpont, a másik kettőt meg nem tudtam felvenni, de kötelező, 2 előadás, kell a gyakokhoz, de nem volt kedvem TO-zni,majd hétfőn... -
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #2050 üzenetére
buit azonnal cserélném..
1, érthetetlen; 2, "nem túl kedves"
filipp rendben van, harmadikat nem ismerem, de sztem annál a tárgynál tökmind1 ki tartja.
mod: 2. postnál már Fried -et írtál. most akkor Filipp, v Fried?mert nagyon nem mind1.
nickwearby:
az alap tantervem is szívás, picit rádobtam1. hét végéig tudok szelektálni, majd akkor kiderül mi marad, mi nem.
mindenki:
VEGYETEK FEL SPECIKET első félévben, sokat. ~30 kreditnyit szedjetek össze több okból: ösztöndíj több lesz, később nincs vele szívás. első félév amúgy is a legkönnyebb, tessék kreditet szerezni.mentorcsoport meg most összevont lesz, hétfőn és csütörtökön úgy tudom. szal be lesztek terelve egy nagy terembe, és ott megy az áldás.
na ennek meg így már sok értelme nincs, ki is szálltam a mentorkodásból én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest