Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
bukta
1270 ügyfélszolgálat elhajtott a francba, hiába én használtam a számot / 9 éve / csak a tulajdonosnak hajlandóak átirni, ügyf bizt kóddal. / állitólag 9 éve csak felhasználó vagyok, nem tulaj, más nevén van..... bár nem kérdeztem rá, kién is... csak elvi sikon próbáltam dűlőre jutni /
hajtogathattam hogy megvettem a pecsában 9 éve, én töltök rá, megvan a mobil imei amivel használtam, nem.
a telefonos üf ilyen pöcs, vagy sajna tényleg ez van?
-
g@bo
nagyúr
sajna már számla nincs róla, a tel ugrott, rendőrségi feljelentés is, mert a párom azonnal hazajött... próbált keresni egy szervizt, ahol üvegcsere játszik, de mázli, mert az egyetlen /szak/szervizben ahol szombaton nyitvatartás volt, áramszünet játszott.... csak mobilon értem el őket, némi nyomozás után. de nem ment a gép, és nem tudta van ez üveg raktáron, de még a munkadijat se. kabaré, de ez más téma.
szal talán a pin puk kódos kártya megvan, meg hogy kiket hivott /engem is/ feltöltés igazolása - bankszámla kivonat -.
-
g@bo
nagyúr
csatlakozom.
feltörték a kocsit a telefonért, az ikea mellett, fényes nappal, járókelők mellett..
a telefon papirjai megvannak, de a simkártya kb 5 éve lett véve, mit tanácsoltok?
vissza kaphatom a számot? / bankszámláról töltöttem rá, tel imei alapján igazolható, hogy tulajdon volt. /
-
Cy-clone
csendes tag
Sajnos fel kell élesztenem a majd' 3 éve szunnyadó topikot...
Múlt héten ellopták az iskolában a kislányom telefonját... agyam leghátsó bugyrában valahol benne volt hogy megtörténhet - de tisztára kiakadtam mikor lánykám azzal jött haza hogy nincs meg...
A tanárok rendesek voltak, amit lehetett megtettek sajnos eredmény nélkül - azt javasolták menjünk a rendőrségre
Nem fogom megtenni, nemcsak azért mert kilátástalannak tűnik, hanem azért is mert lánykám nem akar "híres" lenni (hogy az ő szavaival éljek).
Lánykám iskolatáskájának legalján a tartójában tárolta a telefont lenémítva, kizárólag a sűrű napi programjaink egyeztetéseire használva azt - tartót üresen-, a táskáját nyitva hagyta hátra a kis gonosztevő: én továbbra is állítom hogy gyerek volt...
Kártyafüggetlen teló, csajos kivitel (de semmi különös) Domino-kártyával.
Ja - és a telefon akkor éppen lemerült, tehát aki elvitte minimum Nokiás töltővel (vagy hasonló csatlakozásúval) kellett hogy rendelkezzen.....Mégis inkább rendőrség? Bármilyen javaslatot szívesen fogadok...
-
föccer
nagyúr
Telefonért rendorségi feljelentést?
A magyar rendörségről megvan a véleményem. És miért?
1.: Bátyámhoz betörtek, és kipakolták a szémgépét, hifit + néhány apróságot. Tudjuk, hogy ki volt a tettes, perdöntő bizonyték mellett <nem publikus, de minden telefonbeszlgetést rögzít a matáv> nem tettek semmit.
2.: Tesóm <idősebb bátyám> lassan 3 éve eltünt. Egy évik ott volt az asztalukon a papír, természetesen tesómnak se híre, se hamva. Amit csináltak, hogy figyelték a TAJ-számát, hogy elmegy-e valahova orvoshoz
Szerk: Ja, és még majdnem Én lettem a gyanusított, mert nem tudtam megmondani, hogy hol van a báttyám, és nem tudok adni egy telefonszámot amin elérhető lenne, vagy valami ilyesni...... <no komment......>
3.: Ellopták a tárcámat. Iratok, bankkártya, kp. Bemegyek rendőrségre, és ammikor elmondom a storit, közlik velem, hogy jobb lenne hogyha azt írnánk a jegyzőkönyvbe <ha mindenképpen ragaszkorom hozzá>, hogy elvesztettem, mert így nem kell körözést kiadni, és nem úgy sem lesznek meg a dolgok..
Szóval, ha ilyen dolgokkal kapcsolatban így áll hozzá a tisztelt rendőrség, akkor nem hiszem, hogy egy ellopott telefonnal kapcsolatban egy vállrándításnál és egy jegyzőkönyv kitöltésével többet foglalkoznának.
Ennyi
[Szerkesztve] -
Kaoru
senior tag
Nekem is ellopták hűbarátomat egy n3310est. Rendőrségnél mik kellenek a bejelentéshez?
Tesznek valamit, ha tudok személyleírást és (vélt) tartózkodási helyet adni?
Nem előfizetéses teló volt, de vodától valahogy meglehet szerezni az aznapi híváslistát?
Őszintént szólva nem a telefont sajnálom, hanme a rajta lévő smseket, meg telefonszámokat.
-
pampika
őstag
Sajnos nem...ha letiltatja az IMEI-t,akkor az felkerül egy nemzetközi feketelistára,vagyis a fekete IMEI-ket nem engedik feljelentkezni a hálózatra.Csak épp az a gond,hogy a voda nem alkalmazza ezt a listát,így minimum be kell mennie a vodához és a T/pannihoz.
Amúgy meg egy IMEI-t tartalmazó otp chip 3k körül van,ezt kicserélik,generálnak egy szűz imeit és onnantól beengedi bármelyik háló és még neki is van vmi haszna a telcsin. Sajnos ez a mai világ
Persze mindenképp meg kell tenni a feljelentést,hátha nem profihoz került,mert akkor figyelni fogják az IMEI-t a hálókon és van egy kicsi esélye,hogy viszont lássa a telefonját.Ha nem tiltatja le,akkor szevasz topol.
Mondjuk az is benne van,hogy ha letiltatja az IMEI-t,akkor ha visszakapja,ő maga sem tudja használni,mivel a feketelistáról lekerülni nem lehetSzóval először csak rendőri feljelentés,majd ha nincs meg 1-2 hónapon belül,akkor kell letiltatni,mert akkor már valszeg úgyis mindegy,de legalább más ne nyerészkedjen a lopott telcsivel.
-
Re
csendes tag
Szerintem annyi esélyed van a telefonodra, mint nekem az autómra... semmilyen.
-
Divi
aktív tag
Új happening!
Ellopták a 3410esemet
(Rohadjon meg az a ***! stb) Mit lehet tenni? A tel.fon be volt kapcsolva. Az IMEI-t tudom.
Eddig az történik, hogy hívom a a telefont hátha felveszik és elkezdenek egyezkedni.
Van reális esély arra, hogy a szolgáltató ÉS/VAGY a rendőrség megtalálja a telefont és legalább félhülyére veri a tolvajt, vagy kezdjek gyűjteni új telefonra?
(A telefon amúgy teljesen használhatatlan mert ami kódot lehet aktiválni rajta az aktiválva van.) -
Remus
tag
Köszi a hozzászólásokat
-
törölt tag
Felejtsd el!
-
Remus
tag
Hosszú lenne elmesélni hogy hogyan lopták el. Mégis melyik szolgáltatóhoz mennyek mert független teló volt gyárilag!!!
-
Drizzt
nagyúr
Hogy lopták el?
-
tildy
nagyúr
Ha valaki áttutteti az imeit , akkor is kepesek megtalalni.
-
TitiRii
senior tag
bemész szolgáltatóhóz
viszed feljelentést,telo papirjait
és tiltod a emei számát
egy kis kellemetlenség a tolvajnak
amugy pl feljeltenés ellenében megmogyák hogy ha használatban van akkor hol van(melyik adóhoz van bejelentkezve) érdeklöd ezt meg -
rATdrAgOn
senior tag
Esetleg meg a szolgaltatoknal erdemes probalkozni, hogy a keszulek IMEI szamat is tiltsak le. Sokat nem ersz vele, mert manapsag minden mobilban atirhato az IMEI.
Csak annyit nyerhetsz vele, hogy ha esetleg nem hozzaerto volt a tolvaj es belecsap egy SIM kartyat, akkor azt a szolgaltato eszre fogja venni es jelzi a yardnak. -
Remus
tag
Azt szeretném megtudni hogy kinek érdemes szólni(na persze a Rendőrségen kívül) hogy ellopták. Sim kártya nem volt bene csak maga a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest