- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
icemad #42717 üzenetére
Gyere fel az Elite: Dangerous Hungary FB csoportba! Ott sokkal több konzolos játékos(is) van. Biztos, hogy több segítséget kaphatsz. Jelentkezésnél írd be, hogy a Ph-ról jöttél!
-
duvi
nagyúr
-
orientcx
őstag
válasz
icemad #42665 üzenetére
A nettel nekem sincs gond, ha nem otthon vagyok, a telefonomat használom(~40Mbps), de a proci sajna csak 1.6 GHz-s, de a hotast amúgy sem tudnám magammal vinni, az egérrel pedig még egy csattogós lepkét sem tudnék elirányítgatni, és a végén még Clipper pilótának néznének. De azért köszi a tippet, lehet hogy egyszer nekilátok azt a procit "turbósítani".
-
Peppo
őstag
válasz
icemad #40704 üzenetére
A a vicc,hogy az a 30 milla is aprópénz a későbbiekben. Akkor persze azért jobban fájt, de nem annyira a pénz miatt, hanem inkább az élmény volt kellemetlen. A vadiúj csodahajót szétlőtte egy arra járó Fed Assault Ship. Persze az övé szanaszét volt tuningolva, és tudta is, mit csinál, nekem meg az első pvp élményem volt egy alap hajóval.
Aszteroidabányászat. Ebből többféle is van, ami igen jövedelmező. Lehet keresni a void opal, low temperature diamond bányászatával is igen szépen, de most a painite a sláger, mert annak van egy speciális bányászati módszere, ami gyors, egyszerű, és nagyon jól fizet. Egy megfelelően felszerelt Pythonnal közel kétszáz tonnányit lehet szedni egy forduló alatt, és az bőven száz milla fölött adható el.
Itt részletesebben is írtam róla.
(#40705) Raymond Na az tényleg szívás. Sok idő munkája tud kárba menni ilyen esetben.
-
a2d2
addikt
válasz
icemad #40601 üzenetére
Igen ez az egy bajom van nekem is a játékkal. Hogy stresszeli az embert az idővel.
Most már csak és kizárólag winges küldetéseket csinálok, ahol van egy hetem a feladatra, mert úgy általában azért összejön hogy 1-2-3 este ráérek egy héten 1-2 órára és be tudom fejezni a küldit.
A legbosszantóbb az volt hogy utolsó előtti nap megcsináltam egy ilyen winges küldetést, átváltott a státusza teljesítettre, de már nem akartam szórakozni hogy visszamenjek a bázisra felvenni a lóvét, csak pár nap után léptem vissza és így is buktam az egészet.
Szóval én is sokkal jobban örülnék neki ha egy küldetést akár egy hónap múlva ott folytathatnék ahol abbahagytam. -
-
duvi
nagyúr
válasz
icemad #40415 üzenetére
Már régóta nagyon szűkszavúan kommunikál a Frontier. Anno "kicsit" megégették magukat a Horizonsal és gyanítom, hogy ezért nem teszik közzé a jövőbeni terveiket. Jelenleg csak annyit tudunk, hogy az idei év javításokkal és kisebb fejlesztésekkel fog eltelni. Jövő év negyedik negyedére ígértek eget rengető újításokat, de hogy pontosan mit, azt nem közölték.
Kontroller beállítással kapcsolatban azt javasolnám, hogy gyere fel az EDHU FB csoportba és ott kérj segítséget. Sok konzolos tagunk(is) van.
Tudom, hogy nem olcsó mulatság egy hotas, de egy szülinap vagy karácsony segíthet a problémán
Erre lenne szükséged és teljesen megváltozna a játékélményed
-
Corpuscle
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Microsoft Edge
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GTA VI
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Banggood
- Androidos tablet topic
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged