Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Munkas
aktív tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Evvel én is egyet tudok érteni. Az olyan hardcore pilóta, aki profin körberepüli az interceptort, azt úgysem lövik meg (főleg, hogy hidegen tud menni), neki könnyebb pajzs nélkül. Én meg még csak most kezdtem a bogarászást, kb. annyit tudok, hogy elmegyek az interceptor mellett, és közben FA off, és ráfordítom a hajót, korrigálok amennyit tudok, ezalatt 3-4-et rálövök, FA on, aztán gyorsan mögé repülök, és újra. Csak közben nem mindig látom át, hogy milyen irányban és sebességgel mozgunk is egymáshoz viszonyítva, és ha jobban becsúszok elé, akkor gyakran én is bekapok egy jó nagy sebzést. A pajzs ilyenkor sokat segít.
Szerintem többször annyit fog fel a pajzs, mint amit közben bekap a hull. Prizma shielddel csinálom, és 3-4 azonos kategóriájú shield cell is el szokott fogyni mire, az összes szirmát letépkedem a cyclops-nak. Az kicsitt több mint pajzs full hp-ja. A hullnak meg a fele szokott lefogyni a végére, igaz, azt is javítom közben. Ráadásul a boostolt pajzs még jóval erősebb is mint a hull. -
Snoke
tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Igazad van, erről biztos nem tudnak az AXI group tagjai, akik folyamatosan thargoidokkal harcolnak és harcoltak már évek óta, náluk vannak a legjobbak a kategóriában. Egyik sem használ pajzsot, de majd szólok nekik, hogy szedjék össze magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest