Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• K.Andras.Vfx

tag

válasz 42861 #38918 üzenetére

Elég szokott lenni, de van egy tartalék is nálam... Ha ráérzel 3 robbanó töltettel szét lehet kapni az aszteroidát... Emellett az sem mindegy hogyan gyűjtöd be az anyagot, ugye ami leesik az már elkezd %-ban "elfogyni", ilyenkor kiküldök 5 collektor limpetet jó helyre állok, hogy gyorsan elérjenek hamar be tudják rakodni és csak aztán kezdem lefejteni a sziklákon maradt voidokat amikor behordták a robbanás miatt leszakadt darabokat. Ez azért fontos mert így jóval több lesz ami bekerül a raktérbe. Ugye nem mindegy, hogy 90-95%-os anyagok kerülnek be a finomítóba vagy 50-60%-os annak köszönhetően, ha egyből lekapkodod a sziklán maradt darabokat... 30-40% különbség nagyon nem mindegy. :DDD Persze ritkán sikerül csontra 128 egységgel megtölteni a hajót(de volt ilyen is), 100-125 között van az átlag, de hát az is már 160-190 millió ha jó helyre viszed... (amúgy a collector limpetek nagy része egész jól bírja, a kiküldött 5 collektor számtalan esetben a köv robbantott aszteroidánál is müxik szépen.)

Stormrider/nak0n. Igazából nem tudom, ugye soha nem szállok kétszer ugyanoda mindig ilyen 1000-2000 méterrel arrébb teszem le a hajót ezért nem vagyok biztos benne. Azért nem kis terület ám egy ilyen hotspot. Nem vagyok biztos benne, de nyilván valamilyen szorzót biztos használ a játék annak fényében, hogy hány tonna anyagot bányásztak már ki az adott hotspotból.

Új hozzászólás Aktív témák