Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreadloord
senior tag
Köszi,
el is mentem Hemeribe, itt volt pont mellettem. paitinába csak 2 küldi szól, Logoniba egy sem, de rendszeren belül rengeteg massacre van. Ha jól értem itt polgárháború van és 3 fél között kellene választanom 1-et és a másikakat ölni? Vagy ezt ne erőltessem, csak a más rendszerekbe szólóakat?
Illetve ez független rendszer, ez repuban számít valamit, vagy csak az adott küldetésadó? Nem igazán értem, hogy pontosan hogy és milyen reput érdemes húzni, vannak a frakciók a rendszerrel, hogy hová tartozik, akkor az állomás, hogy hová tartozik, illetve a küldetésadók. Kicsit keverdnek nekem ezek
Szóval mire figyeljek?
Egyelőre mindenhol neutral vagyok, ha jól átom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest