Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Harlekin77

csendes tag

válasz kiskuplung #22252 üzenetére

Szép estét mindenkinek!

Sajnos a PP sem lesz megoldás unalom ellen.Én a birodalom mellet tettem le a voksom A. Lavigny-Duval láncos kutyája lettem.De előkészítésnél csak kamionozni kell a korrupciós jelentésekkel.Idő telik vele haszon nem sok 1merit/tonna(a PP rangok és az értük járó jutalom benne van a leírásban).A terjeszkedésnél a kisasszony a harcot részesíti előnyben de az még szánalmasabb mint a RES.Álltalában alacsony szintű npcéket kell lepuffogtatni gyakran úgy hogy túlerőben vagytok.Merit jön belőle cr alig idő megy vele.A megtartás/megerősítés na az még nagyobb időrablás mint az előkészítés mert csak a power központyában vehetsz fel ellátmányt hozzá és kamionozod ki a megerősíteni szánt rendszerbe.Ja és ez is 1merit/tonna fizetségért.És a kamionozos részeknél a legnagyobb szívás hogy csak fél óránként vihetsz 1 kört.Meglátásom szerint inkább csak idő eltöltésre jó sem mint valóban haszon szerzésre.Lehet én vagyok rossz gazdánál a többieknél nem tudom hogy megy.

Nem igen fogsz itt sem találkozni más játékosokkal max openben akik kempelnek az ellenséges power beugrási zónájában és az agyon fejlesztett nagy hajóikkal lelövik az adott power kisebb játékosait unalom űzésből kockázat nélkül.De ez is elenyésző.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés