- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cefa
senior tag
Mikor felejted el?
Ha nagyon szeretted akkor sohasem fogod teljesen.
Amúgy hullámozni fog benned ez a dolog egyszer úgy érzed hogy túl vagy rajta aztán meg véletlenül vele álmodsz és elbassza az egész napodat.
De az igaz hogy sokkal gyorsabban elfelejted ha lesz valakid.
Nekem nagyon rossz volt mert én még szakítás után 1.5 hónapig vele laktam míg el nem költözött. Na úgy nem lehetett elfelejteni szar volt. De ez csak erősíti a jellemedet és lelkileg is megerősödsz. -
Dufresne
addikt
Tényleg lehet mostanság nem divat érzelmesnek lenni
Bánj velük keményen és akkor odáig lesznek érted, még ha ki is dobod őket, vagy legyél velük kedves és loyális hozzájuk és akkor repülhetsz... Biztos jól van ez így
-
Junkie
aktív tag
Hát aki ismer nehezen hiszi el de tudok szerelmes is lenni (a durva külső érző lelket takar
) viszont amikor az voltam mindig ráb...tam mindig kidobtak(2 alkalom) éshát a feldolgozási idő mindkét esetben 1 év volt. A franc se érti ezt ha meg én dobok egy csajt utána is oda vannak értem meg így szeretnek úgy szeretnek. Tényleg a szemeteket szeretik, aki kedves, jó velük, szereti őket az repül?
Sose fogom megérteni őket.
-
gromble_ziz
aktív tag
Nem akarok szomorkodás rontó lenni, de nekem most lesz sok év böjtölés után
Ha egy paci ledob ülj vissza azonnal! (nem a Dallaszból hallottam)
-
válasz
Dufresne #342 üzenetére
Pedig jól leírtam neki az igazat, nem proli anyázós stílusban, mert az nem rám jellemző. Amikor elolvastam mégegyszer, hogy mit írtam, még én is meglepődtem egy kicsit... El akarom küldeni, hogy megtudja hogyan éreztem emiatt magam, meg hogy mit gondolok erről, és nem is akarom elküldeni, mert akkor meg sztem ő is vissza fog küldeni egy levelet és akkor meg már sose szakítanánk. Ja és ezt is mondta, hogy szakítottunk! Hú bazze, mintha 1-2 hónapos tiniszerelem után mondta volna... Hehhe! Most már csak nevetni tudok az egészen. Néha jól esik egy kicsit gyűlölni is...
Hagyom is a francba az egészet. Teccikééteni?
Kérem kapcsolja ki! -
Dufresne
addikt
Hogy mennyi idő alatt tudsz elfelejteni valakit, az alkati kérdés is, meg hogy mennyire volt nagy a szerelem. Nekem volt, akit 1 nap alatt sikerült, és van akire még mindíg szívesen gondolok pár év távlatából
A levelet meg sztem égetheted, nekem is van amit megtartottam és már azt sem tudom holvan -
Most már tényleg csak idő kérdése az egész... azért naponta 2-3-szor még mindig eszembe jut. Eldobta a szerelmet amit nyújtottam neki. Nektek kb. mennyi ideig tartott teljesen elfelejtenetek? Hetek vagy inkább hónapok kérdése ez? Tegnap mégsem küldtem el neki az utolsó levelet, amit írtam neki. Inkább elrakom jóóó mélyre egy dobozba vhova...
-
új melóhelyem van és nem tudom, hogy itt mikor hogy lehet még elmenni sajnos, ehhez idő is kell, mire megtapasztalom, hogyan érek rá délutánonként, bár most már nem sietek haza az Ildihez... szóval ráérek.
Mivel én nem élek az alkohollal, nekem édes mind1 hova megyünk mert szoftdrinket általában mindenhol lehet kapni, nem?
-
Junkie
aktív tag
Hát az elutasító válaszokról nem szól a fáma. Egyik évben én is azt gondoltam megpróbálom a dolgot én csak 1 napig csináltam(Mert csak 1 napra mentem ki
) de nekem nem jött össze viszont a k.. anyázástól kezdve volt minden a válaszokba.. Ja meg egyszercsak vmi csávó megtalált hogy mit akarok én a nőjétől
Én meg mondtam hogy meg akartam dugni de azt mondta hogy nem úgyhogy mostmár semmit.. Erre nemnagyon tudodt mit mondani pedig látszott hogy alig várja hogy ütésváltásra kerüljön a sor de nem lett belőle semmi. Szal pofa kell hozzá az tuti
-
-
Cefa
senior tag
hohóó!
hol van még a sziget?
addig 10 nap addig 2 szer befordulsz én ma vagy holnapra gondoltam
inkább holnap.
jobb lenne neked is.
de nem erőszak a diszkótor.
azért mondom mert nekem friss élményeim vannak a legrosszabbtól a legjobbig és elmesélhetném hogy fog ez veled is történni.
De ha búslakodni akarsz magányodban hát legyen. -
Junkie
aktív tag
Háát vannak akik elöbb érnek
Vikthor nem bántottál meg amúgy szvsz fel a fejjel az idő úgyis kigyógyit de tényleg az a legjobb ha minden kapcsolatot megszakitasz vele mert ha beszéltek találkoztok sokkal lassabban múlik a dolog. Amúgy szigeten eccer csinálta egy haver hogy minden szembejövő szingli csajtól megkérdezte: Helló nincs kedved dugni? Éshát mivel egy hétig csinálta+ a nagy számok törvénye alapján 5X volt a válasz igen
.. És ne feledd minden nőnél van jobb nő..
-
Junkie
aktív tag
14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is
lesz barátnom...
16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem
volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevo részét
egy szenvedélyes no mellett töltöm el...
A foiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl
emocionálisnak bizonyult. Olyan volt, mint egy királyno egy jól megírt
drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetodzött.
Elhatároztam, hogy egy olyan nore van szükségem, aki stabilitást nyújt
nekem...
25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé
unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta ot
lázba. Az életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy
izgalomra van szükségem...
28 évesen találkoztam egy izgalmas novel, de nem tudtam lépést
tartani vele. Egyik dologból a másikba kapott, sohasem állapodott meg
semmi mellett.
Zabolátlanul muvelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább
annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak. Azt
gondoltam, hogy egy ambiciózus hölgy jót fog nekem tenni...
31 éves koromban rátaláltam erre a nore. O valóban a földön járt.
Összeházasodtunk. Olyan ambiciózus volt, hogy elvált tolem és
mindenemet elvitte...
Most 40 éves vagyok és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam.
Egészen egyszeruen egy olyan not keresek, akinek jó nagy mellei
vannak... -
PeliScan
addikt
(Mivel ha jól emléxem az itt ott olvasott dolgokra, a barátja nem szerelmes belé. Csak ő. Kapcsolat ettől még lehet, de így beleugrani 1 házasságba, nah az szerinzem sem oké.)
(Mennem kéne dolgozni, erre meg itt olyan ember magánéletéről írogatok, akit még nem is igazán ismerek... fura dolog ez a ph fórum)
-
Te Tildy!
Nem értem hogy ha jól megvagy majd 5 éve a barátoddal, akkor miért veted el alapból a vele való házasság gondolatát? (Sokan esnek abba a hibába hogy elengedik az 'igazit' mert reménykednek valami jobban - az nagy tökélyben.. ami / aki egyszerűen nem létezik és aztán mégsem jön el.. aztán meg 30 évesen kénytelen megalkudni vagy örülni annak ha egyáltalán akad valaki normálisabb fazon az útjukba.. (29 éves unokanővérem is ebben a helyzetben van..)
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Anno, a nagy szakítás után (no és a már említett Hobo dal mellett) rajtam ez a vers segített sokat. Azóta is az egyik kedvencem:
Juhász Gyula: Anna örök
Az évek jöttek, mentek, elmaradtál
Emlékeimbõl lassan, elfakult
Arcképed a szívemben, elmosódott
A vállaidnak íve, elsuhant
A hangod és én nem mentem utánad
Az élet egyre mélyebb erdejében.
Ma már nyugodtan ejtem a neved ki,
Ma már nem reszketek tekintetedre,
Ma már tudom, hogy egy voltál a sokból,
Hogy ifjúság bolondság, ó de mégis
Ne hidd szívem, hogy ez hiába volt
És hogy egészen elmúlt, ó ne hidd!
Mert benne élsz te minden félrecsúszott
Nyakkendõmben és elvétett szavamban
És minden eltévesztett köszönésben
És minden összetépett levelemben
És egész elhibázott életemben
Élsz és uralkodol örökkön, Amen. -
Zimezoom
tag
NE ''viselkedj''!!! Az nem vezet semmi jóra, felőröl, és mégsem tudod megakadályozni azt, aminek meg kell történnie! Tudom, ilyen tapasztalatom is volt...
Közhely, de légy önmagad, mégha vannak rossz tulajdonságaid is. Ha a másik fél elfogad és szeret, akkor majd a vele való kapcsolatod fog Téged is jó irányba formálni. (hétköznapiasan: egymáshoz csiszolódtok)
Ha meg nem fogad el, akkor minden erölködés hasztalan.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Predator666 #312 üzenetére
A dal a Hobo Blues Band - Oly sokáig voltunk lent című lemezén hallható. -
atus
senior tag
válasz
Predator666 #312 üzenetére
Hobo Blues Band - Nem Hallod? Üvöltök c szám.
De inkább olvasd, versnek jobb, mint dalnak. Sőt, versnek nagyon jó. És mennyire igaz. -
Kösz a meghívást, nem tudom még mit fogok csinálni. Itt a sziget, sztem csütörtökön és szombaton kint leszek, hátha segít kirázni a fejemből őt. Tartanék viszont egy is szünetet, mielőtt belevágnám a fejszémet egy ilyenbe. Most akkor hogy viselkedjek majd a következővel? Talán ebben kérném a segítséget.
-
-
Zimezoom
tag
Nah, akkor én is leírom a bázi bölcseségeimet!
Velem is előfordult már soxor ilyen, csak talán még brutálisabb formában: úgy veszítettem el nőket, hogy meg sem kaptam őket (tehát nem volt mire - kellemesen - emlékezni se, mint egy hosszabb kapcsolatban, csak a kínzó vágyakozás és a ragaszkodás... képzelhetitek, hogy ez milyen érzés...)
Szenvedtem én is sokat, egyszer majdnem alkoholista is lettem miattuk...
Azután rájöttem valamire, talán a sok szenvedés, talán az idősödéssel járó bölcsebbé válás hatására: a nyugalmat, a békességet, az elégedettséget nem fogod ''kívül'' megtalálni, hanem csakis belül, önmagadban. Ehhez nekem sokat segített egy lelki, relaxációs/meditációs technika is. Azóta sokat változott a nézőpontom a világról, átalakult az értékrendem is.
Most nem kell arra gondolni, hogy elfordultam a világtól és szerzetes lettem, hanem ''csupán'' arról van szó (és ez nagyon nagy érték), hogy ha baj (inkább: megoldandó feladat) van, nem esem kétségbe, hanem mindig tudom, hogy hová kell fordulnom (bennsőm felé!).
Mindenkinek ajánlom, mert hihetetlen belső nyugalmat, a ''való világban'' pedig meglepő eredményességet lehet elérni.
Semmi miatt nem érdemes aggódni, ezt jegyezzétek meg! -
djtörök
senior tag
bár a mostanival jobban megvagyok, egyenlőre ugy néz ki megbízhatok benne, de az a baj, hogy mindig kételkedik az ember, és semmi sem tart örökké
-
rog
addikt
jut eszembe:
nincs tobbe felelem, nincs tobbe fajdalom,
puha konnyu kezed nincs tobbe vallamon,
sohasem lathatom tiszta zold szemedet,
elore nem tudtam, fodulnak a szelek.
oh, mennyire faj, hogy utoljara latlak,
tul messzire mentel, vissza sose varlak,
''eleg neked'' - mondtad, ereztem hogy vesztek,
hordom a szerelmet, mint sulyos keresztet.
a foldon maradtam, mikor szallni kezdtel,
nehez vagyok, tudtad, vissza sem neztel.
itt allok, bamulok a fekete egre,
voros betuk egnek, az agyamban: vege.
nem hallod?! uvoltok lenn a mocsokos utcan,
nem hallod? ! zokogok, te sohasem sirtal,
nem hallod?! bombolok kinn varosod korul,
nem hallod?! rohogok ahogy a reszeg orul,
nem hallod?! uvoltok, csavaroga tettel,
nem hallod?! meghalok , amig te elni mentel,
nem hallod?! nyoszorgok, korbacsol a vilag,
nem hallod!? konyorgok, esoert a virag.. -
Cefa
senior tag
A nők hihetetlenül kegyetlenek tudnak lenni. Sajnos manapság már a férfiak érzelgősebbek lassan mint a nők.
Valami hülyeség az eszükbe jut és akkor nem mérlegelnek ááááá dehogy minek is azt. Dobjuk a szemétbe a 3 évet, aztán sutty mintha misem történt volna.
Sajnálom hogy így alakult azért remélem barátok maradunk meg nem akarlak megbántani -- mondják ők és azt hiszik hogy akkor minden el van intézve.
Ha gondolod leülhetünk egy sör mellé dumálni hátha el tudlak látni egy két jó tanáccsal meg az is jó ha egy ismeretlen ismerősnek elpanaszolod a bajod.
én már edzett vagyok, barátom hónapokig halgattam ilyen ügyben
ja és tutira van valkije a nők a biztonságra törekednek vagyis a legtöbbjük.
általában akkor hagynak ott ha van másik ez egy nagy közhely de igaz, persze neked nem mondja el mert nem akar megbántani holott így még jobban megbánt.
[Szerkesztve] -
djtörök
senior tag
én, mikor közölte a bnőm, hogy vége annyira sz@r volt hogy szinte meg akartam dögleni, bevettem 5db nyugtatót, aludtam 1 nagyot, 3nap alatt sikerült szinte teljesen elfelejteni
2hétre rá lett másik, és azóta is az van -
loszerafin
senior tag
Tapasztalatom szerint a kapcsolatok nem egyik napról a másikra mennek tönkre.
Szokott lenni kifutási idő.
Az első elválás után még összejöhettek sokszor.
Csak ne éld bele magad, nem biztos, hogy ez majd a szexen kívül másról is fog szólni. -
Predator666
aktív tag
Pszihológiai közelítéssel erre a megoldás a kibeszélésben keresendő.
Ez társadalmilag előnyös mert levezeti az ember a feszültséget és ezáltal nincs gyűlölködés.
Ha beszélsz a bánatodról akkor mindig sokkal könnyebb lesz. -
Predator666
aktív tag
Nekem ha bajom van mindig olyan zenét hallgatok, ami szomorúságról szól vagy vmi hasonló.
Elég szar helyzet, de azért legalább tapasztalat szerzésre jó...ha nem is a legpozitívabbra.
Először amikor egy fát vágtam ki egy baltával, annyira jól esett, hogy azóta is így vezetem le a dühömet vagy a bánatom.
Mindenkit sajnálok akivel ez történt és öszinte részvétem...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest