- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
Sziasztok. Lámpa moddolók segítséget kérek. Van egy convoy l6 lámpám, szereltem bele Texas avanger drivert. Néha ha bekapcsolom akkor max fényerőn megy és az oldal gombra semmit se reagál. Szétszedem, minden a helyén, driver rögzítő gyűrű nélkül minden működik, vissza teszem a rögzítő gyűrű megint max fényerő és oldalsó gomb nem működik. Miért csinálhat ja ezt?
-
vidaila
senior tag
Elnézést kérek, ha hülyeséget kérdezek:
Megvan a Convoy L6 lámpám xhp 70.2 leddel szerelve viszont nem tetszik a fénye, túlságosan karikásra tagolt.
Ha veszek hozzá egy Orange Peel reflektort ez segít ezen a problémán? -
vidaila
senior tag
válasz
gyenesmartin #53498 üzenetére
Pont a lehető legmagasabb cri érdekelne, de a gyártó oldalán hogy kell?
-
vidaila
senior tag
Ti honnan rendelitek a ledeket? Teszem azt a cree weboldalán kinéztem egy LED-et (XHP70B-00-0000-
0D0UM440G) Hol tudom megbízhatóan ezekkel a paraméterekkel megrendelni? -
vidaila
senior tag
válasz
Donki Hóte #53443 üzenetére
Nekem csak egy xtar vc4 töltöm van
-
vidaila
senior tag
No megrendeltem a BG-ről kuponnal 49 dolcsiért a Convoy L6-ot meg az Alliról ezt az akkut, remélem nem lőttem mellé vele. Mikor jön már meg
-
vidaila
senior tag
Banggoodon 20ezerert láttam a convoy l6-ot. Van más forrás esetleg ahonnan ti rendeltek esetleg kedvezményesebben? Néztem 3000ft-nyi pont még lejön az árból így legalább az akkura is marad valamennyi.
Illetve van még manapság vmi vám mentes posta GB, BG oldalakon? Milyen néven futnak ha van. Ezer éve nem rendeltem nagy összegű cuccot kintről. -
vidaila
senior tag
-
vidaila
senior tag
Egy ismerősöm aki azóta messzire költözött, cnc gépen csinált magának lámpa testet, egy xhp70 leddel, 6 db 18650es áram forrással és fx-30 driverrel (banggood) kis foncsorral. Na az tetszett nyers önmagában. Na valami olyasmire vágyok azóta is mint amit attól láttam. Gyönyörű natural white volt, bika erős hatalmas szórás és ha bekapcsolta Egerben a belvárosban látni lehetett, hogy ő a Nagy Egeden a kilátóba világít, mintha gépkocsi ment volna fel.
-
vidaila
senior tag
Viszont ez a convoy l6 máris tetszeni kezdett 😁
-
vidaila
senior tag
válasz
Lacerta #53380 üzenetére
Ilyenem van. Igazából lehetne egy arany közép út. Messzire lássak, legyen szórt fény ellenben nem fénykard kell. 18650es akksijaim vannak rengeteg, van külső töltöm. Gyenge ami most van jah és egy natural white vagy meleg fehér ami bejön, a hideg fény elég '' rideg'' bárhol is használom. Éjszakai túra és barlangászathoz használtam idáig a meglevő lámpát, de a Baradla nagy tágas főjáratába már elvész a lámpám fénye mintha nem is lenne.
De emeljük a tétet, ha tényleg van vmi arcolvaszto fényvető akkor emeljük a keretet egy 20ezresre -
vidaila
senior tag
Sziasztok. Erről mi a véleményetek? 2808 variáns
-
vidaila
senior tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani XHP70 vagy 50-es leddel szerelt fejlámpákat? Nagyon brutál fényerejűre lenne szükségem. (ha lehetséges és szóba jöhet meleg fehér színnel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPad topik
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest