Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz Gondwana #405 üzenetére
Két különböző lámpa. Az egyik "zoomos", változtatható hogy szűken távolra, vagy szélesen közelre világítson, a másik pedig egy általános LED-es zseblámpa. De gondolom ezt te is tudod. Helyetted nem tudunk dönteni Mindenesetre a LedLenser is sokkal erősebb lesz a Maglitenál, szűk állásban pláne.
Neked is az AA ceruzaelemek miatt esett ezekre a választás?
c.s.f.: Talán 125 dollár a határ, e felett van vám. Egyébként ettől függetlenül teljesen ingyenes a dealextremes rendelés.
[ Szerkesztve ]
-
-
CHAKITO
csendes tag
válasz Gondwana #1690 üzenetére
Tudod esetleg, hogy mennyi idős ez a lámpa? Azért érdekelne, mert az én 3D-m idén 15 éves (ill.én akkor vettem) és gyakorlatilag semmi baja nincs... A mai lámpák közt szégyenteljesen gyenge a fénye, de én a tartósságára nem panaszkodok. Biztonsági őr vagyok (nem vagyok rá büszke... ), ezért én sokakkal ellentétben rengeteget használtam ezt a lámpát az utóbbi 15 évben...Elég sokszor leejtettem, párszor volt pocsolya alján is, kapott erős napsütést és kemény fagyokat is... Számomra egyedül a mai lámpákhoz mért nagyon gyenge fénye gáz. Azért kíváncsi vagyok, hogy ilyen használat mellett hány lámpa-márka lenne ilyen állapotban, mint az enyém (pláne az akkor kaphatóak közül)... Remélem, beszámolhatok 15 év múlva az SR91-ről, miként bírta a megpróbáltatásokat...
-
mexel
veterán
válasz Gondwana #1759 üzenetére
Azt hogy ne merüljenek túl azt hogyan tudom kontrollálni? Közben inkább úgy döntöttem veszek védett akksit is és nem védettet is (kipróbálom mindkettőt) főleg az a baj, hogy a töltők nincsenek a toppon Olvasgattam pár tesztet és majdnem mindegyik átáll csepptöltésre, sajnos úgy hogy túl is töltik az akksikat ami nem szerencsés. A Pila töltő jó lenne, de többe kerülne mint az akksijaim és lámpáim együttvéve. Rendeltem egy dsd-t ami alapból egy egyszerű (sz@r) viszont lekapcsolja a töltőt ha kész a töltés. Igaz, hogy csak 1 akksit érdemes tölteni vele egyszerre. Nem attól félek hogy tönkremegy az akksi, mert az pár száz forintos történet lenne, inkább attól hogy eldetonál valamikor, az pedig már kellemetlenebb lehetne.
-
*Ropi*
félisten
válasz Gondwana #2179 üzenetére
Ááá, kolléga. Eredetileg egy Lowel ID Light-ban gondolkoztam, de az 75 + akku, kb. 100-ban állna meg a vége. Aztán jöttek ezek a LED-es megoldások, vettem egy 160 LED-es videolámpát, de annyira távol vannak benne a LED-ek egymástól, hogy több méteren is látszanak a sötétebb csíkok köztük még diffúzorral is...Ráadásul akkora szórása van, hogy még ha rá is csukom a barndoort, mintha nem is csináltam volna semmit. Mindegy, 13k-ért kis tanulópénz volt. Nekem csak portrézni kell, max. 10-15 méterre, nem épületekhez. Erre van valami konkrét ajánlatod?
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
d4d
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali játékos kérdések órája