- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
válasz
kugyu21 #38296 üzenetére
Hát, ha tudsz lőni róla egy jó képet én összedobom a 3D diagrammot, oszt meglátjuk milyen.
Mivel többen pozitívan jeleztetek vissza megerősített benne, hogy kidolgozzam jobban ezt a 3D dolgot, már sok ötletem van, a napokban megcsinálom. Ha megvan a végleges formátum akkor pedig könnyedén futószalagon le tudom gyártani a kész képeket.
Csak az kell majd hozzá, hogy sok jó fotót kapjak.
Az a tervem, hogy minden lámpáról amink van itt a fórumon elkészítem a 3D képet , aztán majd oda lehet biggyeszteni Zozz táblázatához, sőt ha nagyot akarunk álmodni, még Westbam melegedési görbéit is oda lehet rakni, akkor aztán nekünk lesz a legteljesebb képet adó lámpás adatbázisunk. ☺
-
BBéci
legenda
válasz
kugyu21 #38296 üzenetére
Aki keveset autózik, annál a négyévszakos is előbb öregszik meg, mielőtt elkopna és közben sosem lesz olyan biztonságban havas úton, mint téli gumival.
Gondolkodtam utazó zoomon, kipróbáltam néhányat, de nem tudtam megbarátkozni a képminőségükkel. Köztük volt az EISA díjas Tamron. Nem a fixekkel kell szembeállítani,hanem a normális minőségű, kis átfogású zoomokkal. Például 70-200-zal.
Szerintem az említett példáid az elfogadhatatlan kompromisszumok közé tartoznak, élükön a zoomos elemlámpákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Roborock S7 robotporszívó
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged