Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriba
csendes tag
válasz ZozzV6 #28937 üzenetére
Köszi. Baromi jól néz ki a kék gumi. Egyszer vettem kétkomponensű gyurmaragasztót, hogy azzal fogom rögzíteni a mágnesgyűrűt, de a lustaságom miatt még nem került rá sor. Ha frankón rögzíti a Loctite, akkor úgy látszik nem kell túllihegni a dolgot, én is így fogom megoldani.
-
X-metal
tag
válasz ZozzV6 #28941 üzenetére
Köszi a segitséget. Jegyeztem!
A fej lehet kicsit nagyobb. A Maxpedition Fatty befogása ideálisan 2,5 cm...
Kényelmi szempont lenne, hogy beleférjen, de hordhatom külön tokban is...
Csak kisebb legyen mint a H14r.2.[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
WestBam
Topikgazda
válasz ZozzV6 #28853 üzenetére
Nekem mind lassú most, de a fasttech-es rendeléseimben kivétel nélkül jellemző a lassú feladás és még lassabb postázás
Fizetni nem fogok postáért míg nem kell, de ha mindenképp kell karácsonyig mert ajándék lesz akkor én biztosra mennék a fizetős gyorspostával. Az meg mindenhol gyors, de az általa választott kiépítésben csak a fasttech vagy Simon jöhet szóba.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Gargouille
őstag
-
benfolds
őstag
válasz ZozzV6 #28839 üzenetére
mondjuk 20$-ért így is elég jó vételnek tűnik, ha tényleg tudja az 1600 lument. már nem emlékszem mit írtatok ezzel kapcsolatban, ez is nagyon melegszik? szóval a max. fokozat csak így mutatóba jó rajta? lehet, hogy inkább megvárom, hogy convoyból is kijöjjön egy xpl-es verizó.
-
ZozzV6
senior tag
válasz ZozzV6 #28837 üzenetére
A mini S2+ Mágnessel, övcsipesszel
És megjött a Convoy M1-emhez Simontól a műanyag diffúzor:
Tök sötétben ilyen fényt csinált az asztalon 2800mA-es M1 diffúzorral:
(Bocs a kupiért )[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
Francia91
veterán
-
csiga8
senior tag
válasz ZozzV6 #28433 üzenetére
Szép munka az a tuning, de tényleg.
Még nem érkeztek meg a rendelt holmik, de igazából a kezdetek ( lámpa keresés) óta szemezek egy L6-al.
Az valahogy azért férfiasabb, meg tetszik. Most nem ez a legfontosabb, de majd.Ami érdekelne, hogy egy átlagos használatnál ( második fokozat) mennyi kb. az üzemideje?
Ezek a lámpa akksik (L2, L6-ba valók ) mennyire merülnek maguktól, (önkisülés) meddig bírják töltés nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
krisztianAMG
senior tag
válasz ZozzV6 #28444 üzenetére
Ehhez kapcsolódva lenne egy kérdésem. Ha egy XHP70-re épülő lámpát szeretnék építeni, amiben az akkuk egymás mellett helyezkednek el (úgy, mint a G30-ban például), merre kellene nézelődnöm? Host, diver, stb.?
BLF Q8 meg is felelne a célnak, ha lesz hozzá csere refi, csak kár a baltával faragott formáért, és a mérete is lehetne kisebb.Esetleg más lehetőség?
-
Ádyka
őstag
válasz ZozzV6 #28413 üzenetére
2db akksiból amik sorba vannak kötve, 7,6A-t vesz fel? Ez komoly? 60Wattot etetsz meg a leddel? Nem csoda, hogy 40 mp után tűz forró. Ez miért jó?
A led ami "csak" 20 wattos, nem véletlenül annyi. Meg lehet vele etetni többet, de a hatásfoka az nagyon leromlik így. 3x fogyasztás mellet, kb 1,5x fényerő növekedés tapasztalható, de lehet hogy annyi sem.
Vagy rosszul gondolkodom? -
Francia91
veterán
válasz ZozzV6 #28433 üzenetére
Köszönöm válaszod
Akkor decemberben megrendelem magamnak (ebben a hónapban más prioritások vannak). akkor nagy eséllyel az L6-os lesz a befutó
A kuponkóddal majd kereslek privátban, ha akutális lesz a vétel[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Nem gyenge lett a cucc
ElismerésemMás:
Gondolkozom egy messzebbre világító lámpán is. Két esélyes van: Convoy L2-es és az L6-os
Melyik lenne a jobb választás? A nagyobb fényerő egyáltalán nem hátrány, sőt...
Kb 20 dollárral drágább az L6-os, amit még be is vállalnék, ha annyival erősebb is az L2-esnél"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
NP007
csendes tag
-
NP007
csendes tag
Ezeken a képeken látszik a hozzáállásod az egészhez, látszik az igényesség, az odafigyelés, ez nagyon jó reklám (ha nem is azonnal hoz a konyhára, de hosszútávon aki ilyenre áldozni akar és önmaga nem tudja megcsinálni, neki ez tuti tetszeni fog!)
Öröm ilyet látni (és ezt őszintén mondom).
-
WestBam
Topikgazda
válasz ZozzV6 #28417 üzenetére
Szétszedtem, megnéztem mert nem erre emlékeztem.
Ebben a csillagon: felül CREE alul XML-U3 felírta és az emitter is eredetinek tűnik, igaz fotózni elég bénán sikerült, látni meg nem lehet, túl mélyen van. Kéne valami nagyító lencse a telóra
A fénye inkább jégfehér mint a jellemző LB erős kék beütésű. Van szórás úgy tűnik köztük⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
-
WestBam
Topikgazda
Szuper lett!
Ebben tuti LB LED van? Mert nekem nem tűnt fel, ellenben szépen van fókuszálva gyárilag is, bár még nem vittem magammal (hibásan vettem és most jött meg hozzá a reflektor) de ezen meg is lepődtem. Szemre egy picit több árammal simán hozni fogja a C8-as szintet. Az OL féle projekt szépen elhalt BLF-en, pedig jónak nézett ki nagyon Na annál jött elő a manker balhé.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
benfolds
őstag
válasz ZozzV6 #28409 üzenetére
lehetne ez is egy ok, de a boltok, így az aldi és a lidl is tömve vannak noname, jó és kevésbé jó kínai termékkel, miért ne tudnának olyan céget találni, aki legyárt nekik egy convoy minőségű lámpát, amit aztán 6000-ért árulhatnának a gyengébb minőségű lámpájuk helyett? a plusz költségek annyira megdobnák az árát? és azok a cuccok, amik itt is ott is ugyanannyiba kerülnek kb?
-
csucsotke
aktív tag
válasz ZozzV6 #28354 üzenetére
Akkor nem is fognak 3 akkuhely hosszúságút kiadni, esetleg ha új drivert fejlesztenek bele. Végülis az L2 toldóval, és egy akku-helyettesítő adapterrel meg lehet oldani. Az is nagy dolog hogy végre egy ilyen igazi elemlámpa-forma elemlámpát kihoztak, mint ez az L6. Már régóta nézelődök, de csak Trustfirek voltak ilyen 3 vagy több ledes refi kialakítással.
-
csucsotke
aktív tag
válasz ZozzV6 #28340 üzenetére
És olyan hogy még hoszabb cső az L6-hoz? Létezhet, vagy lesz valamikor? Olyan méretes lámpát szeretnék, ami önvédelemre is jó. Úgy spekuláltam minimum 250 mm, max 350. De az iskolás emlékeim alapján a 30cm vonalzóméret az ideális Az L6 meg alig van 25, viszont három akkuval már megfelelő lenne. Mindig is szerettem volna ilyen méretes lámpát, mint a bronxi zsaruknak a szesztilalom idejében.
-
-
apóka
aktív tag
válasz ZozzV6 #28278 üzenetére
Köszi, megnézem!
5-ös kezelő
Olyat nincs értelme vennem, amit nem tudok a célnak megfelelően használni.....sajnos a profi szerszámgyártók oldalin lévők még drágábbak mint a Conrados.
Kínaiban nem is láttam csuklós, mágneses, akkusat.[ Szerkesztve ]
Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
-
veterán
válasz ZozzV6 #28006 üzenetére
Convoy lámpák azért minőségiek, de elég gáz dolognak tartom hogy nem építenek be ilyen elektronikát a driverbe. Inkább adják drágábban pár dollárral ami kb. semmi, de cserébe ne kelljen attól tartani hogy megsül a led, vagy az akku megadja magát a magas hőfok miatt.
Hidegbe mint most van pl. nem gond nyilván, télen meg ugye semmi gond.. de nyáron mikor éjszaka is van vagy 30 fok?
X7 okt végétől lesz kapható Leitz-nél. Még a teszteket nézegetem olvasgatom róla, de nehéz dönteni hogy mi legyen. Jó ez a "kis" kompakt méret, hogy ilyen nagy fényáramot tud. Az X9 viszont ha minden igaz bazi nagy lesz. Mondjuk 12000 lumenesre hirdetik, de az X7-et is 8000 lumenesre haragonzták be aztán végül 9000 lument lett belőle. 13-14000 lument ki tudnak belőle hozni, csak a hűtés ugye..
Acebeam X60 óta megfogadtam hogy ilyen nagy lámpát nem veszek, szóval lehet marad a X7.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
hpsafl
tag
válasz ZozzV6 #27990 üzenetére
A szabvány szerint 025 luxot kell tudnia a fénycsóva végén. Azért ennyit, mert ez kb megegyezik a telihold fényerejével, az viszont más kérdés, hogy 1km-es fénycsóva a párát annyira megvilágítja, hogy nem sok minden látszik 1km-en 250kcd-vel, mondjuk ha a pára nemzavarna be akkor is kevés lenne ilyen távolságban a 0.25 lux, de ez a szabvány, ezért én is így adom meg a távolságot.
Szerk.: az is lényeg, hogy mit milyen távolságban mérsz. Egy throwert 10m-en illik mérni, mert 1m-en a fény nem formálódik ki rendesen, még egy S2-t elég 1m-en mérni.
[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
WestBam
Topikgazda
válasz ZozzV6 #27983 üzenetére
Ezek nekem annyira ufo-nak tűnnek. S2+ op refivel 1.75A-en elvisz 97m-re?
Kint a teszteken kb. 50m-en a 2.8A-es elfogy, a 100m-re lévő fáig lehet, hogy egy-egy foton véletlenül eltéved nagyobb szélben, de gyakorlatilag a kalkulált értékhez köze nincs.
Így számolnak a petz-l nél is olyan távolságokat, hogy csak kamillázik az ember mikor vaksötétben éppen ellátni vele 10m-re, papíron meg tud 60m-t.
Vartánál talán reálisabban mértek régen. És azt mondja, hogy a 2011 előttieken lévő távolságot szorozzuk meg nyugodtan kettővel
Jó az, hogy van már az FL-1 szabvány mert valamennyire össze lehet az áruházban hasonlítani a lámpákat és talán fedi is a valóságot a különbség, de a gyakorlat ettől még távol fog állni.
Jó lenne magyar nyelven de nem találtam meg sajnos ezt az Állítólag epizódot.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
benfolds
őstag
válasz ZozzV6 #27911 üzenetére
érdekes, hogy egymás mellé rakva az u2-1A-t és az u2-1B-t, azért szemmel látható a különbség. az 1A-t tényleg hideg, kékesbe hajlónak mondanám, de az 1B-ben semmi kékeset nem látok, az én szememnek tök semleges, jó árnyalat. amúgy az 1A is jó, de ha már van 1B az s2+-ból, akkor talán azt lenne érdemes megpróbálnia a kérdezőnek. a 4C-t eddig senki sem ajánlotta...
-
Yahhher
aktív tag
válasz ZozzV6 #27832 üzenetére
Szia.
Nem rosszak ám ezek a kiosztások gyárilag. Nekem van egy új "clear" c8-am, amiben már ez a driver van. A 2-es beállítás pl. sztem teljesen jó. Én direkt a moon mód miatt vettem ebből a c8-ból, akartam már egy éjszaka a lakásban bóklászós opcióval ellátott lámpát, mert a régi sk68-at a gyerekek mindig hagyják lemerülni.. Sose tudom használni amikor kell :-)
Nem kell szerintem a %-os értékekkel se nagyon variálni, a szem nem nagyon tud különbséget tenni a 35 és az 50 között, vagy a 80 és 100% között. Azért a c8-nak baja sem lesz a 100%-os hajtástól.
Egyébként nagyon vagány ebben az új színben!Üdv B.
-
WestBam
Topikgazda
válasz ZozzV6 #27839 üzenetére
S2+ 2.8A-es driverrel pont jó lett volna, olyan lassan már van mindenkinek.
Persze még jobb lenne a G30-at és a G20-at összevetni, mert akciósban mindkettő 50$ körül van akkor lehetne dönteni. A G30 elég izomnak nézett ki szerintem a te fotóidon.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Ra3
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest