- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
kisbel32
üzenetére
Gratulálok, zseniális
!Akkor magas szintű volt a sovereign is, 100 hápé fölött
! Azt hittem Curse Blooddal nyomattad fel a hápét, abból áldoztál... mennyi életereje maradt a főnöknek
?Én harmadik néppel is (pariden, nagyon tetszik ez is) játszok egy large+challenging+dense+7 ellen+többi normált, aztán ideje az expertnek, jaja... ezt most Spell of Mastery-vel fejezem be, naná... Altarral Master Quest volt, ahogy kell, Gildennel meg Alliance, de hát az mint tudjuk baromi könnyű, csak fun factornak van benne. Majd valami gonosz harcos néppel megyek kiirtásra
! Bááz, az a hős
!szerk: ömm... nem is értem... a Paragon nem csak egy szintet ad?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!
?
!