Új hozzászólás Aktív témák

• trigorin

aktív tag

válasz HaaS #298 üzenetére

Kösz :)

Azért nem voltam elájulva az AI teljesítményétől. Resoln volt a második birodalom, amit legyőztem. Három városa volt, nekem 6, Gildennek 5, szóval annyira már tényleg nem rúgott labdába, ez meglátszott az egységein is. Egy ütősebb stack-je volt, benne 5 db 9-10. szintű hőssel, egy tükördémonnal meg némi körítéssel. Na, ezt a sereget egy csatában egy olyan stackkel győztem le, amiben egyetlen 9. szintű hősöm volt, a maradék java része wildling, mindössze egy vagy két kicsit komolyabb gyalogos egység volt. Igazából csak morzsolónak szántam a csatát, hogy utána az ütősebb csapattal legyakjam, ezzel szemben, bár csupán a hős maradt életben, legyőztem a seregét. Utána persze már nem volt nagy ördöngösség bevenni a városait, hiába volt ott megint az öt hős, a kevés életpontjuk miatt hamar kiestek a csatából.

Mondjuk asszem az ominózus csata előtt rádobtam a stackre vmi varázslatot, ami kicsit meggyengítette a védekezését, lehet, hogy az még kitartott akkor is, de ennek ellenére furcsa volt, hogy különösebb nehézség nélkül legyőztem.

Ami viszont ügyes húzás volt, az a három egységből álló stackek pakolgatása. Beállt elém egy négyzeten vagy nyolc ilyennel, és bár nyilván simán leöltem valamennyit, egy-két körig elvette vele a mozgáspontjaim.

Alapvetően nem volt egy különösebben nehéz játék, még csak nagyon mozgalmasnak sem mondanám. Szépen, kényelmesen növögettem, legyőztem az ellenfeleim, a legerősebb pedig, mikor a végén egy kicsit fölé kerültem katonailag, azonnal hajlandó volt szövetséget kötni velem. Mondjuk sokat segített a Trath faj egyik bónusza, vagyis, hogy a kóborló szörnyek nem nagyon támadják meg. Simán elsétálgathattam mellettük, leginkább csak beszólogattak, amúgy egy-két csatától eltekintve békén hagytak.

Mondjuk jól jött az is, hogy a terep nem számított, erdőn is simán keresztül mehettek az egységeim 1 mozgáspontért.

Új hozzászólás Aktív témák