- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Értöm.
Impozáns térkép, annyi szent... legalább egy hónap
! Majd mutatom az enyémet is, alakul
. Large, mindenki játszik
!Hajót én még nem láttam.
#285-re:
Én meg éppen most akartam egy "nemigazilyenjátéknincsis" tartalmú háeszt... Scrapyardot láttad már? Kis wildlingok összeraktak ezt-azt... nem is erőltetem a bányákat
!
Itt eddig két dungeon van, ebből egyiket sem láttam még... Scrapyard is új volt, de azt sikerült kitakarítani. Hely már itt sincs, két háború is van, engem ugye hagynak békén, durván terjeszkedem, meg tele vagyok hőssel. Van már lvl 18 item is, de én még csak 12 vagy 13. Felemelni sem fogom tudni, de majd kitalálok valamit
!
Akkor azért ismét befostam kicsit, mikor az egyik megtámadott baráti nép segítséget kért... bármit, pénzt, nyersanyagot, akármit, mert vesztésre állt a háborúban, várost vesztett. Azóta nem tudom mit csinált a lovakkal, fémmel, kvarccal... mindent adtam neki, lóvét is, aztán kötöttem egy kereskedelmi egyezményt. Meg is nézem, megvannak-e a lovak meg a többi...Ne feledd, hogy miközben semmi sincs, kvesztelgethetsz folyamatosan. Erősödnek a hirók, jönnek a cuccok, egységek.
Itt mindig van mit csinálni... most merem majd megtámadni az egyik sárkány gruppot, ami miatt szakadás van a városaim között. Nem mertem bevonni őket a területemre, mert ha mászkálni kezdenek, szétrúgnak mindent...
Milyen dungeonök voltak? Azokat is megcsináltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
! Majd mutatom az enyémet is, alakul
!