Új hozzászólás Aktív témák

• trigorin

aktív tag

válasz HaaS #274 üzenetére

Én támadtam meg, igazából csak azért, hogy történjen valami, meg hogy kipróbáljam, milyen is a háborúskodás ebben a játékban. Viszonylag könyen ment, összesen két várost kellett bevennem.
    Volt azért furcsa húzása. Magnar 9. szintű hős volt, szerintem egy-két húzós varázslatot is tudott, képessége is akadt olyan, hogy azért aggódtam miatta. Ennek ellenére a csapatával történt első csatában lenyomott két olyan varázslatot, ami a saját egységeit bónuszolta, de valahogy a saját életereje nagyon lecsökkent. Ezután simán kilőttem távolról, és onnantól nem voltak komoly varázslatok a csatában, tehát legyalultam a seregét, ráadásul vele sem kellet megküzdenie egyetlen egységemnek sem. Szerintem ez nem volt túl taktikus választás a részéről. Aztán mentem az uccsó városa felé, ahol ő 7 HP-val rendelkezett már csak, hiszen még immobilized volt, egy íjász azonnal le is vette, tehát ott sem volt gond vele. Mondjuk két csapat kellett a várost bevenni, az első egy hős nélküli gyengítő osztag volt, el is vesztette a csatát, ahogy számítottam, a második viszont két hőssel és a sovereignemmel meg pár jó képességű egységgel már legyőzte a városvédőket.
    Ja, és amíg vártam a városa előtt, két goblint cipelt be a településre védőnek, mellettem kellett elmenniük. A marhaság ez esetben az volt, hogy szólóban közlekedtek, tehát két lépésben veszteség nélkül leszedtem őket. Nem értem, miért nem rakta legalább stackbe őket, úgy talán okozott volna nekem is valami sebzést, ha komolyabb veszetéget nem is. Mondjuk az viszont méltányolandó, hogy volt esze arra gyúrni, hogy visszahívja a seregeit a városba. Amúgy is azt látom, hogy az egységeit jól kezeli az AI, nem hagyja könnyű prédának egyiket sem, ha teheti. Bár ez a két monstrum egy kicsit épp ellene szól ennek a teóriának.

Próbáltam vazallussá tenni, de mindvégig ellenállt. Így aztán nincs többé Magnar birodalom :)
    Hárman vagyunk még játékban, katonai erő tekintetében a második vagyok. Gilden a vezető, kereskedünk, jóban vagyunk, de csak nem hajlandó szövetséget kötni velem. Pedig próbálkozom egy diplomáciai győzelem felé menni.

Új hozzászólás Aktív témák