- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
trigorin
aktív tag
Én támadtam meg, igazából csak azért, hogy történjen valami, meg hogy kipróbáljam, milyen is a háborúskodás ebben a játékban. Viszonylag könyen ment, összesen két várost kellett bevennem.
Volt azért furcsa húzása. Magnar 9. szintű hős volt, szerintem egy-két húzós varázslatot is tudott, képessége is akadt olyan, hogy azért aggódtam miatta. Ennek ellenére a csapatával történt első csatában lenyomott két olyan varázslatot, ami a saját egységeit bónuszolta, de valahogy a saját életereje nagyon lecsökkent. Ezután simán kilőttem távolról, és onnantól nem voltak komoly varázslatok a csatában, tehát legyalultam a seregét, ráadásul vele sem kellet megküzdenie egyetlen egységemnek sem. Szerintem ez nem volt túl taktikus választás a részéről. Aztán mentem az uccsó városa felé, ahol ő 7 HP-val rendelkezett már csak, hiszen még immobilized volt, egy íjász azonnal le is vette, tehát ott sem volt gond vele. Mondjuk két csapat kellett a várost bevenni, az első egy hős nélküli gyengítő osztag volt, el is vesztette a csatát, ahogy számítottam, a második viszont két hőssel és a sovereignemmel meg pár jó képességű egységgel már legyőzte a városvédőket.
Ja, és amíg vártam a városa előtt, két goblint cipelt be a településre védőnek, mellettem kellett elmenniük. A marhaság ez esetben az volt, hogy szólóban közlekedtek, tehát két lépésben veszteség nélkül leszedtem őket. Nem értem, miért nem rakta legalább stackbe őket, úgy talán okozott volna nekem is valami sebzést, ha komolyabb veszetéget nem is. Mondjuk az viszont méltányolandó, hogy volt esze arra gyúrni, hogy visszahívja a seregeit a városba. Amúgy is azt látom, hogy az egységeit jól kezeli az AI, nem hagyja könnyű prédának egyiket sem, ha teheti. Bár ez a két monstrum egy kicsit épp ellene szól ennek a teóriának.Próbáltam vazallussá tenni, de mindvégig ellenállt. Így aztán nincs többé Magnar birodalom

Hárman vagyunk még játékban, katonai erő tekintetében a második vagyok. Gilden a vezető, kereskedünk, jóban vagyunk, de csak nem hajlandó szövetséget kötni velem. Pedig próbálkozom egy diplomáciai győzelem felé menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Android szakmai topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs