- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Alakul akkor
!Előbb-utóbb kirobban egy háború valahol, max. beszállsz segíteni
! Emberekkel én mindig a hősökre megyek rá, elég gyorsan összeszedek vagy tizet... kicsit kavarós, de megéri. Köbö ötödik szinten már kilrncedik hősöket fogadok fel. Vannak amelyek kisebb csapatokban jók, ők általában együtt vagy valami saját "gyártmánnyal" mászkálnak. Jó esetben pókkal, de most egy collarom sem esett
.Kalandozva is megnyerheted, előbb a normál, aztán az epic dungeon vár rád. Azokat már megtaláltad? Köss egy-két non-aggression pakkot, aztán kolbászolhatsz kedvedre. Azért erősödj még egy kicsit, de jó tudni, hogy hol van a két nagy falat. Normálból már haraphatsz azért, csak a főnököt kerüld el.
Én kénytelen voltam elkenni a száját Yíthrilnek, másfelé nem tudtam kezdeni, ő meg jött szembe a pióval. Aztán persze nagy mélykuss, mert semmi egységem nem volt, csak a két kezdő
. Egy piót még küldött, (bocsesz), aztán már ő jött, hálistennek panca archer nélkül... kemény két xp-ért lenyomtam, aztán rohantam a város felé, nehogy nagyon felgyógyuljon, manát gyűjtsön. Bruutál csata volt, három alap védő, egy gyártott 50 hápés, az íjász, két hős, meg a sovereign. Semmim nem volt, csak egy sípom, a kezdő hős, egy gyártmány, meg a drága flame arrow
! Persze így is tüdőgyuszit kapott a segítőm. Már ki tudnám gyógyítani, de hátha fontosabb dologra kell
!Figyelted, hogy van escape spell is, nem csak scroll?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB DEEP Purple - 100%-os Akku, 1 hetet használt!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
!
.
! Persze így is tüdőgyuszit kapott a segítőm. Már ki tudnám gyógyítani, de hátha fontosabb dologra kell