Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz trigorin #271 üzenetére

Alakul akkor:)!

Előbb-utóbb kirobban egy háború valahol, max. beszállsz segíteni:)! Emberekkel én mindig a hősökre megyek rá, elég gyorsan összeszedek vagy tizet... kicsit kavarós, de megéri. Köbö ötödik szinten már kilrncedik hősöket fogadok fel. Vannak amelyek kisebb csapatokban jók, ők általában együtt vagy valami saját "gyártmánnyal" mászkálnak. Jó esetben pókkal, de most egy collarom sem esett:N.

Kalandozva is megnyerheted, előbb a normál, aztán az epic dungeon vár rád. Azokat már megtaláltad? Köss egy-két non-aggression pakkot, aztán kolbászolhatsz kedvedre. Azért erősödj még egy kicsit, de jó tudni, hogy hol van a két nagy falat. Normálból már haraphatsz azért, csak a főnököt kerüld el.

Én kénytelen voltam elkenni a száját Yíthrilnek, másfelé nem tudtam kezdeni, ő meg jött szembe a pióval. Aztán persze nagy mélykuss, mert semmi egységem nem volt, csak a két kezdő:). Egy piót még küldött, (bocsesz), aztán már ő jött, hálistennek panca archer nélkül... kemény két xp-ért lenyomtam, aztán rohantam a város felé, nehogy nagyon felgyógyuljon, manát gyűjtsön. Bruutál csata volt, három alap védő, egy gyártott 50 hápés, az íjász, két hős, meg a sovereign. Semmim nem volt, csak egy sípom, a kezdő hős, egy gyártmány, meg a drága flame arrow:D! Persze így is tüdőgyuszit kapott a segítőm. Már ki tudnám gyógyítani, de hátha fontosabb dologra kell:)!

Figyelted, hogy van escape spell is, nem csak scroll?

Új hozzászólás Aktív témák