Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Megdöklött az akkupakk a Lidl-ös csavarozómban így 5 év után. Pár bútort raktam össze, utána töltőre tettem, majd feltöltés után kihúzta az asszony és elpakolta, úgy hogy rajta volt a töltőn napokig, valószínű ettől merült le. 2 cella 0V 1 cella 0,3V 1 cella 4,2V. Adnék még egy esélyt a gépnek, szeretném a cellákat kicserélni, de sajnos túl sok adat nem derül ki róluk, valami kínai 1500 mAh darabok. Milyen akkut érdemes beletenni? Forrfülezést meg tudom oldani.
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
racsnis csillag villáskulcs készletet keresek. Semmiképp sem profit, nem vagyok autószerelő. Egyenlőre ezt néztem ki: Extol Premium racsnis csillag villáskulcs készlet 7 db (8816105)
Szabad e venni? Feltétel az lenne, hogy jó legyen a racsni. Ebben 72 fogas.
Van más amit ebben az ár/katergóriában tudtok ajánlani? -
stratova
veterán
válasz
Kiscsőke #7047 üzenetére
Ott a pont
Bosch GSR 18-2-Li-Plus fúró-csavarozó (18V 3 Ah + 1,5 Ah, 12V 2 Ah akkuval lámpával bitkészlettel, töltővel) a pécsi Tüzér utcai Aldiban 69.990 helyett 59.990 bár a kiírás szerint csak 2 év garanciával. 2 koffer volt még. Nálam az ütvefúró képesség hiánya miatt OFF.
-
stratova
veterán
válasz
stratova #7045 üzenetére
Parkside Performance PABSP 20 Li A1 vs Teccpo TDHD02P: szétszerelve, tesztelve (francia, automatikus felirattal).
Érdekes, hogy komolyabbnak tűnik a Parkside belbecs mégis tovább bírja a Teccpo a 2 Ah vs 2 Ah esetén és jobban melegszik a Parkside akku, amelyből viszont van 4 Ah kivitel is.
-
stratova
veterán
válasz
aboutterms #7043 üzenetére
Parkside X-20V-team-es tényleg annyi.
A Parkside Performance emlékeim szerint 30 körül ment, csak ahhoz más akku kell (sajnos) ebből a sorozatból én még erősen hiányolom az akkus ütvefúró csavarozót (mert a fúró-csavarozóért a normál 35e kissé sok az akciós 20e jó vétel lenne, csak nem tudom mennyire bír a téglafallal).Lehet kicsi túlbuzgó a performance sorozat motorvédelme, vagy csak hibás példányba szaladt bele valaki:
Hübsches Gerät und liegt auch gut in der Hand .Es schaltet aber bei Belastung zu schnell ab und wurde deshalb wieder zurück geschickt. Das andere Gerät aus dem 20-Volt-Team ist in dieser Beziehung nicht so empfindlich und wird ach täglich verwendet.
Csinos szerszám jó a fogása is, de terhelés alatt túl hamar lekapcsol, emiatt lett visszaküldve. A másik 20-Volt-Team sorozatú eszköz ebben a vonatkozásban nem ilyen érzékeny napi használat mellett.
-
válasz
stratova #7036 üzenetére
ennek a draper-nek ugyan az a lábkiosztása a töltőn, szóval jónak tűnik
más hasonló akkut nagyon sokat láttam, de több helyen a kisztás más volt, annak ellenére, hogy felment volna a dokkolóraa 20v-os Parkside multi szerszám mennyi szokott lenni, ha éppen van? PAMFW 20Li-A1
-
stratova
veterán
-
emre
veterán
közben a fűnyíró topikban jött válasz, mert azért sejtettem, hogy ez nem teljesen idevaló.
-
emre
veterán
válasz
stratova #7038 üzenetére
Nincs pontos Einhell megfelelője, GLBC 43/1 AS, de lehet csak a színében tér el, meg az Aldiban 3 év garit adnak, ami miatt kiemelten megéri.
Valószínűleg beruházok egyre. Csak szerettem volna tudni belefér-e eggyel vastagabb damil.
Eddig egy kölcsönkapott Stihl FS55-öt használtam, amihez (ugyan úgy mit ehhez) 2,4-es damilt ajánl, de a 2,7-essel szerintem jobban dolgozik, és az aldis erősebb is egy kicsit. Meg a Stihl-hez késem sem volt. -
emre
veterán
Benzines szegélynyírót vett valaki az Aldiban?
Érdekelne hasonló, Tesco-ban is most akcióznak egy fajtát, illetve a Hyundai Hyd-415A érdekes lehet.
A tescósra gondolom egy év gari van és nem vagyok biztos benne hogy lesz hozzá alkatrész, ami elmondható az aldisról is, de arra legalább 3 évet adnak.
-
stratova
veterán
válasz
jeriko2 #7035 üzenetére
Igen, csak a Parkside kínálata nagyobb. Az egyes Draper Storm Force akkus gépek pedig látszólag csak árnyalatnyit jobbak (nomeg UK csatlakozósak, nem láttam még ezt a modellcsaládot més néven)
Cordless Combi Drill 90403 (ebay UK)
A Hecht 1279-en volt még ilyen akku, de azt nem kapni itthon.
PSBSA-20 Li A2
PSBSA-20 Li B2 (fém tokmány)Viszont ez az egy fajta akkuval használható kínálat Drapernél kisebb is mint a Parksidenál.
-
jeriko2
tag
-
stratova
veterán
válasz
stratova #7033 üzenetére
A StromForce B20LISF akku hasonló.
-
stratova
veterán
Hiába túrtam kicsit a netet és találtam már 4-5 Workzone klónt, de talán még Parkside Performance klón-t is.
X20V akkuval kompatibilis eszközöket vagy magát az akkut más néven sajnos nem. Még a töltő hátoldalán lévő www.grizzly-service.eu cím helyett a http://grizzly.biz/shop érhető el, ahol pl lehet venni tokmányt. A Grizzly-Pro pedig nálunk pl a Yato néven futó eszközökkel rokon, de nem a Parkside-dal.
Pedig nekem is akad egy akkus porszívóm, mert 20*V 4 Ah akkuval 9kPa szívóerő 25-ért simán ajándék volt és eredetileg valamilyen picit komolyabb de még nem profi szinten. Ahol a Parkside Performance már érdekes is lehetne, csak az meg más akku, abból meg porszívó nem volt.Kicsit sajnálom, hogy anno nem vettem Einhell TE-CD 18 Li BL klón Workzone Titanium Plust, mert az azért a Bauforum24 tesztje alapján nem volt rossz 2+5 Ah akkuval töltővel 5 év garanciával. (most akciós csomagban is 2 év garra 3+2-es akkuval ~45e EInhellként viszont a Bauforum24-en kicsit sztárolt Bosch 70-75e ára nekem otthonra már sok
).
-
a 20v-os Parkside akku kiderült már, hogy mivel kompatibilis még? (más gyártók egyéb eszközei)
-
stratova
veterán
Korábbi Aldi Workzone eszközök egy része egyébként Trotec néven is fut.
-
csanady97
tag
Sziasztok!
Nem értek a láncfűrészekhez de ez a márka miatt megütötte a szememet! Szerintetek megéri? Vagy amúgy is ennyibe kerülnek? [link]
-
st6969
őstag
Vett valaki az Aldiban akksis szettet? Főleg a sarokcsiszolóval szemezek, mi az első benyomás róla? Fordulatszám gondolom nem változtatható...
-
misike68
újonc
sziasztok
van bosch hammer ütvefurom ki fojt belöle az olaj menyit tölcsek bele vagy csak zsirozam be.
-
Vesa
veterán
válasz
DonThomasino #7015 üzenetére
Vélhetően ugyanaz a kínai OEM, csak más néven, tehát tök mindegy.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
DonThomasino #7015 üzenetére
Hát én csak annyit tudok, hogy a Workzone nagy része Einhell gyártmány volt, erről a Ferrex-ről még nem találtam semmit.
-
hzsolee
őstag
válasz
san2000 #7014 üzenetére
Einhell -mint márka- nem annyira rossz, de volt egy ilyen lamellózóm és elég rossz tapasztalataim voltak vele. Kimondottan nem ez a piros, hanem régen még volt sárgában bavaria fedőnéven, de kb tök ugyanez a csúszkás megoldás. Kotyogott, lötyögött vagy ha úgy sikerült kihézagolni szorult. A talp nem zárt derékszöget a homlokkal. A vége az lett, hogy eltört a csúszkában az a műanyag izé ami az egész lelke. Vettem egy másik gagyit, de itt már tudatos vásárlóként egy bosch koppintást kerestem. Ez sem az a német precizitás, de nekem hobbira megteszi. Kicsit igazítani kellett ezt-azt, de ez a tengelyes megoldás sokkal jobb.
-
DonThomasino
veterán
Nézem az új aldis katalógust és a megzsokott workzone
márka helyett valami Ferrex et látok,
Erről tudunk valami ? -
zoli03
őstag
-
san2000
tag
Otthoni barkácsra szeretnék lamelázót és felsőmarót vásárolni.
Nem minden napos,tehát ritka otthoni használatra kellene.
Találtam egy helyett ahol ez a két szerszám összesen kb.20.000 kijönne.
Nagy elvárásaim nincsenek.
Mindkét eszköz kb.1000 W-os.
Mennyire válalható ez a Straus márka?
Köszi a válaszokat. -
-
Vesa
veterán
Ha jól látom, külön kell venni akkut és töltőt: 15k egy akku, 5,5k egy töltő. Egy gép vásárlásánál nem nagy deal.
De egyébként sincs jó véleményem az akkus szerszámokról, bármilyen akku hamar megadja magát. Csavarbehajtónál még elmegy, de komolyabb gépeknél szerintem felejtős. -
jamike
csendes tag
https://szorolap.aldi.hu/emag/hu_HU/print/Online_katalogus_05_16/#16
-
jeriko2
tag
Ilyenem (is) van, szeretem, ha kell, ezt szoktam elővenni (akksis gyenge és mindig akkor merül le, amikor szükség lenne rá, a vezetéket pedig megszoktam). Damilt bárhol kapsz hozzá, ha hajlandó vagy belefűzni, és nem orsóstól akarod cserélni, annyira kell figyelni, hogy férjen be a lyukba.
-
Vesa
veterán
Ez elektromos, 10 éve egy hasonlót használok, kb. kinyírhatatlan. Ha nem nagy a kert, a kábel sem probléma. Nekem 1800nm-en sem okoz gondot "huzigálni" a kábelt, cserébe erős, damilos, a márka pedig megbízható!
-
st6969
őstag
400m2 terület széleihez én sem biztos, hogy vennék gépet. A benzines "sok" oda (felesleges, meg karbantartós...), az elektromos kábelével bírkózni kell. Akksisról írtak most. Én tavaly előtt vettem mini akksis fűnyírót (ilyesmit), de lassan haladok vele, gyenge. Sima konyhai ollóval gyorsabb. A Lidl-ben van most kézi fűnyíró olló, 1500FT, na ezzel "hasítani" fogok a széleken, pedig nekem van 600m2 gyep. Ezt másfél óra alatt letolom benzinessel, a szélek még kb. 15 perc (de ezt sokszor meg sem csinálom, csak amikor már vállalhatatlan)
-
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
Venni szeretnék egy szegélyvágót, kb 400m2 a széleinek a levágására.
Ki mit ajánlana?Ha lehet akkor inkább damilosat vennék.
-
zebulon007
tag
válasz
BrandonXXV #6966 üzenetére
Én vettem tavaly akkus fűnyírót és alapvetően nem lett volna vele probléma, de sajnos max. 20-25 percig volt alkalmas vágásra, azután az akku lemerült.
Ma tovább tesztelgettem a szegélynyírót, itt is az akkuk elég hamar beadják a kulcsot, pedig van kettő. A "késekre" hímestojásként kell vigyázni, talán még annál is jobban, rögtön egymás után elnyaltam 3-at (kavicsok, kövek, kerítés drót). Tegnap pedig berendeltem hozzá 200 db-ot, de megmondom őszintén még nem tudom, hogy mi legyen a sorsa. A szegélynyírás veszélyes üzem neki így, rendes fűnyíráshoz pedig ugye alkalmatlan.. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest