Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
A C2 és a B2 ugyanaz csak a B2 -ben van egy "védelmi elektronika" ami 4°C alatt letilt. (Valójában csak egy termisztor amit kicserélsz ha zavar a védelem és használhatod minuszban is.
-
fa körüli munkára tapasztalatból mondom, hogy az úgynevezett "szedő" létra sokkal megfelelőbb
eleve a fát akkorára kell lenyesni, hogy kényelmesen körbe szedd létráról, nem a létrát veszed a fa magasságához, hanem a fát vágod a létrához
meg ugye minél keskenyebb az egyik oldala, annál könnyebben tolod be a fa koronájába azt az oldalát
kb 30 éve mióta létrára tudok mászni dolgozom gyümölcsösben (több száz fával) -
Edorn
senior tag
Közben utánaolvasgattam, és a ParkSide csavarbehajtónál mi a különbség a b2 és c2 között? Annyit látok, hogy a c2 újabb és már 5 fok alatt is működik, a b2-re meg láttam panaszokat a tokmányra. Illetve könnyebben beszerezhető. Nem lenne ez jobb? Vagy valamiben a régebbi b2 jobb és azért érdemes azt venni?
-
scott_free
senior tag
-
-
Edorn
senior tag
Létrából érdemes ezek közül a drágábbat venni otthoni használatra? Vagy bőven jó az olcsó?
(fa metszésre, szüretre [10-15 fa], tető cserépigazgatásra, stb)- Ztrust 3x11 fokos háromrészes többcélú létra
- Kétágú létra, alumínium, kitolható, 3x11 fokos (OEM) -
jeni
félisten
igen a Lidl boltban véve olcsóbban jössz ki,ott 29000Ft
akkor ismerős vagy a jófogáson is megtudod venni.
2 mAh és 4 mAh között mi a különbség?
2x teljesítmény és megközelítőleg 2x vastagság és a nagyobb értelemszerűen nehezebb is.
a kábeles fúró az meg az igényednek megfelelően
ütvefúró vagy fúró-véső-kalapács vagysima fúrógépazt gondolom ilyen simát már nem nagyon van értelme megvenni,és a teljesítmény elvárás ami önnek inkább elvárás is lenne az árnak megfelelően akár gyorstokmányos vagy fogaskoszorús tokmány vagyis kulcsos megoldású.
a keverőgépek esetén nincs semmilyen tapasztalatom.
ott lehet a teljesítmény nagyon dominál,hogy minél erősebb legyen több célra használva,
itt is az ár a tényező. -
Edorn
senior tag
Ez lenne az? https://toparuk.hu/ParkSide-PABSP-20-Li-B2-Performance-Ketsebesseges-akkus-furo-csavarozo-kofferben (Lidl nincs a környékünkön, így webshop a preferált :-/ )
2 mAh és 4 mAh között mi a különbség?
És akkor ez mellé még egy kábeles fúró?
Flexből ez jónak tűnik amit írtál: Bosch Professional GWS 9-125S Sarokcsiszoló, 900 W, 125 mm, állítható sebesség
Keverőből meg nem is gondoltam bele, hogy van külön célszerszám: Einhell TC-MX 1200 E Festékkeverő, 1200W, 680 ford/perc ez akkor gondolom elég is lesz.
-
jeni
félisten
a Blahán Lidl boltból (ott láttam a tegnapi napon) a csavarbehajtó olcsón 27e.Ft-ból meg van neked.-Pikk-Pakk 2.0 mAh de lehet felárral akár 4 mAh is.
Parkside Performance B2 verzió
amúgy ez a kettő kell ami külön külön vehető meg ott
kofferben adják oda ,és van ott dupla töltővel is.
Makita, Metabo, Milwaukee, HiKoki (olcsó most amúgy az egy Hitachi ipari ,név változás van mögötte csak) , DeWALT, Bosch (kék), azokból az ipari verziókatkeverőnek meg ezt csak úgy beraktam
minél nagyobb W annál erősebb -
Edorn
senior tag
Itthoni barkácsolgatásokra keresem az alábbiakat, mit ajánlanátok?
- Csavarbehajtó
- Hálózatos fúró
- Olcsó fúró malter, miegyéb keveréshez
- FlexA Makita DDF482RFEB akkus fúró-csavarbehajtó-t ajánlották, bár azt mondják kicsit kotyogós a fej(tokmány?), de nem profi, házkörüli munkákra teljesen jó.
Illetve a Parkside prof(?) változatát is ajánlották, de arra meg azt mondják, hogy nagyon zsákbamacska, hogy jó szériát kapok-e.Flex-nek ezt néztem gyorsba, mert ennek egy régebbi szériáját már használtam: Bosch PWS 850-125 sarokcsiszoló
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Sövénnyírót szeretnék venni, valami 2m magas sövény, és borostyán nyírására. Sima elektromos, vezetékes jó, ha lehet minél kevesebbet költenék.
Érdeklődnék, hogy mi a véleményetek a következő márkákról, figyelembe véve a tartósságot, és az esetleges gyerekbetegségeket is:
Hecht, riwall, ryobi, ferrida, lidl saját?
Esetleg mast is ajánlhattok.
Köszönöm. -
csmat
senior tag
4in 1 fűkaszát láttatok valahol? 2 boltban néztem, seholse volt. Egyik eladó szerint hétfőn lesz, de az újság szerint tegnaptól van.
Kompresszort se találtam. -
Findzs
addikt
válasz
zoli03 #10570 üzenetére
Sajnos ma reggel én is így jártam.
Se kompresszor, se lámpa, se performance. Csak az üres helyük.
Akkus flex volt még pár de azt is vitték többen is.
Valaki nem tudja a típusszámát ennek a lámpának?Engem csak a lámpa érdekelt volna. Majd jófogásról megveszem dupla áron
Majd ha hülye lennék -
jeni
félisten
aksis géphez vett bolti új Ni-MH aksi esetén ami le lett merítve átvétel után ,erre is érvényes a 3x16 órai full töltési idő,úgy mond a formatálás?
persze minden feltöltést full lemerítéssel kezdeni.
maga a gyári töltőn 60 perc van megadva,gondolom ez a 1500mAh körüli aksikra vonatkozik a 60 perc töltés idő ajánlás.
anno Ni-Mh aksis mobiloknál mikor nem volt még Lition aksi akkor a fenti műveletek voltak a jellemzőek.
bár nem tudom,hogy a gyári töltő tud-e csepptöltést is?
ha feltöltés után is langyos az aksi a töltőben akkor elvileg töltődik. -
Findzs
addikt
válasz
Viktoár #10567 üzenetére
Nem szerencsén múlott volt még vagy 20db a boltban mikor vettem. Vegyesen B2, C2.
Jól tetted hogy megvetted nem fogod megbánni.A most kapható akkus sarokcsiszoló tesztje:
[link]
Azt mondja inkább vegyünk 220v osat
El is füstölt neki. Ha kell akkus akkor inkább a performance -ot.
Összehasonlító teszt:
[link]Ez a lámpa érdekelne de nem találok róla sehol videót:
Holnap reggel elmegyek egy lidlbe megnézem élőben.
Remélem lesz még. -
Findzs
addikt
válasz
Viktoár #10564 üzenetére
Ez érdekes
Tavaly év végén volt akcióban és én covidos voltam karanténban.
Hetek múlva tudtam elmenni a közeli nagyváros egyik lidl -jébe és volt C2 meg B2 típus is.
Egyébként csak az a különbség a 2 között, hogy a B2 letilt 4 celsius fok alatt.
Ha nem dolgozol vele olyan hidegben nyugodtan megveheted. De ki is lehet iktatni ezt a védelmet. [link] -
Viktoár
addikt
Ma délután 5-kor elmentem itt az esztergomi Lidl-be hogy megnézzem a preformance csavarozót. Hűlt helye volt. Átmentem a város másik végébe mert ott is van egy áruház, de ott is márcsak az árcímkét találtam.
Esztergom nem egy hatalmas város, de hogy így elkapkodják, nagyon meglepett.
Nagy elkeseredésemben még elmentem a kb 7-8km-re lévő kertvárosi Lidl-be is, hát egyetlenegy darab volt. Pontosan PABSP 20-Li B2 a típus, gondolom mindegyikben ezt lehetett kapni.
-
Viktoár
addikt
Nézte már valaki hogy a mai naptól kapható Parkside performance csavarozó pontosan melyik típus?
-
csibor
addikt
Sziasztok!
Akkus sövényvágó esetén mire érdemes figyelni? A keret 100K alatt van, és lehetőleg 2db akkuval -
-
zoli03
őstag
válasz
jlaudio #10557 üzenetére
Szerintem nem nagyon számít a teljesítmény, 400 wattnak elég kell lennie. A fejek többet számítanak, abból érdemes normálisat venni, plusz nem baj, ha sok fajta van otthon.
Ha ehhez választasz akkus gépet később, én csak 20 voltos rendszerben gondolkodnék (12 voltost nem vennék).
-
jlaudio
tag
válasz
zoli03 #10556 üzenetére
Ezért vagyok én is bizonytalan, hogy megéri e akkust venni mivel nem egy olyan gép amit napi szinten használnék de viszont az akkukat később használhatnám más gépnél is...
Mennyit számit a watt egy multi gépnél? Pl a Makita vezetékes 320 W, Metabo 400W, Boach van 300 W, 400 W és 550 W. Igazából talán a Bosch 400 W ami bejön a vezetékesek közül. -
jlaudio
tag
Multifunkciós gépet szeretnék vásárolni és szeretnék tanácsot kérni olyanoktól akik jasználnak ilyen gépet. Első körben úgy gondoltam, hogy valami 220 voltos változatot kellen vásárolni de több kollégám szerint akust kell venni. Persze így sokkal drágább, mert a töltő meg a 2 aku plusz pénz. Szerintetek akus vagy zsinórost vegyek? Bosch vagy Makita (18v)?
-
Findzs
addikt
Csütörtöktől kapható akkus kompresszor bemutatója:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest