- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vajaskinyír újragondolva
- Asszociációs játék. :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz ParmaBoy #14739 üzenetére
Nyilván nem lesz mindegyik dzsuvás, de ez tkp. lutri. És pont ebben rejlik a probléma. Mondjuk mennék színházba a családdal, szépen fel vagyunk öltözve, nincs saját autóm, kerítek egy ilyen akármit, és pont dzsuvás. De ha nem vagyok szépn felöltözve,. akkor is háklis vagyok erre. Vagy sietnék valahova, nincs saját autóm, kerítenék egy ilyen akármit, de pont nincs a közelben. Stb. stb. Nem működik. Ez arra jó, hogy tömegközlekedést vagy taxit részben kiváltson, munkába menet, vagy eseti jelleggel bizonyos helyzetekben. A közlekedés problémáját nem ez fogja megoldani, és a dzsuva csak egyetlen paraméter a hatezer egyéb olyan okból, ami ellene szól.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
válasz ParmaBoy #14482 üzenetére
Bármilyen EV tesztet csak Björn-től vagyok hajlandó megnézni. Ő rendesen tesztel, mérésekkel, 1000km-en, hidegben, melegben. Ezek a noname nem tudom kik, meg elsorolnak pár adatot amit egyébként mindenki meg tud nézni a neten, és fél óráig magyarázzák a külső/belső designt, amit egyébként szintén mindenki lát! Viszont egy szót nem képesek szólni a valós körülmények között végzett üzemről, az autó rendszereinek minőségéről, szolgáltatásairól, képességéről.Ja igen, képesek még félórákat beszélni arról, hogy "nincs fizikai gomb", miközben egyetlen másodpercben sem említik meg, hogy cserébe van egy fejlett hangvezérlés. Lehetne sorolni, miért nem ér 1 centet sem egyik hazai un. "autós szakújságíró" sem. Draskovics pl. akkora baromságokat beszélt Mercedes ügyben, hogy sikerült behoznia Vályit, ami nem kis teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest