- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
én eddig két új autót vettem az életemben mindkettő elektromos volt:
- e208 2020ban pályázattal
- Q6 (3 %os kamatra, 1 év ingyen cascóval, 7-8m forint listaárból való kedvezménnyel)Utóbbinál sokat agyaltam, hogy vegyek egy idősebb autót, de azok nem 800V-osak voltak és akku is kisebb volt bennük, nekem meg 400 valós km mindenképpen kellett, hogy ne kelljen mindig útközben tölteni (vagy ha kell akkor a 800V miatt elég legyen 10-15 perc). A következő autó jó eséllyel már 2-3 éves használt lesz nálunk is.
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
nálunk évente kb 15e kmrrel 1% volt az akku degradáció de évi 1-2 dc töltésnél nem volt több a többi AC)... nekünk 2020 novemberi autóban 91% körüli az akku... gyárilag első hazai márkaszervíz mérésen volt 96%.
Október óta csak havi 100 km van benne
mert inkább a nagyobb elektromosba ülünk.
Télen se tud 100+100 kmt autópályán 200 lenne a teljes előfűtött akkuval ... amúgy 230-260 közöttieket mentem vele előfűtött akkuval töltőről csutkára töltve télen... de 77%-os akku esetén ezeket számold át -
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
szerintem kicsit kevesebb extrával jóval kevesebb futott km-rel szerintem találsz jobbat
...ha ez 2020as akkor alapból máris indulásnak max 96%-os volt az akku... vagy a PSA kezeli máshogy az akku SOHot vagy passz, de a 7500kmt megtett autónkk már csak 96%-os volt... azóta kb évente 1%-ot csökken s nálunk 65e km van benne... most 90-91% között van az akku.
-
Rolly
veterán
nem 20-as de nekem az elég
nem néztem végig a videót (főleg mert németül 26 éve nem beszéltem és akkor is hülye voltam belőle
)Ma gumicsere és elvileg pont holnap megyek egy 550 kmes kört ránézek... télen 24 körüli fogyasztás jött ki átlagban úgy, hogy autópályán 140 autóúton 126-128 tempomattal mentem. A Dunakeszi - Kecskemét Auchan távot 3x meg tudtam tenni (360 km) ezzel és ezt követően kellett 8 percet töltenem ionityn hogy a 4. út is meglegyen...
S hát elég széles papucsok vannak a Q6-on 255mm (elöl) és 285mm (hátul).
Andras6800: a fenti út amit írtam december 13-án vol 1-6 fokot ír a accuweather arra a napra... Ami miatt szerintem pariba lehet, mert az enyém csak hátsó kerekes így tuti alapból előnyösebb a fogyasztás mint egy 4 kerekes autónak. Plusz CharlieDrop is írta a kerék méret különbséget. -
Rolly
veterán
belenéztem a videóba 140-nél nem látszott a remegés. Hol látható?
a fogyasztásban viszont kb azt hozza mint az én PPE platformos Q6-om ...120-nál 23... bár 140 körül nem láttam még 29es fogyasztást (lehet de nem emlékszem)
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
Q6 ami kb a kisebb akkuval van az IX3 alatt de méretben ugyanaz is teljesen jól használható volt télen. Október 10 óta 7000 kmt tettem meg ebből 5000 ilyen 500-550 km közötti út volt Magyarországon belül amiknél 1 15-20 perces töltéssel (szigorúan 300 kW-os 800V-os oszlopokon) meg tudtam oldani az utat. (és 130-140 között mentem autópályán... autóúton 125-tel) egy ilyen kör cirka 5 óra vezetés amerre mentem.
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
idehozom az Audit
és akkor Tesla - BMW - Audi vita lesz
Hosszú távra amúgy bármelyik elektromos autó jó és minimális kompromisszum ha 800V-os rendszerű és cirka 18-20 perc a töltés.A tesla ezzelszemben 26 perc körüli 10-80-at tud (bár lehet az újabbak az LG akkuval még ennél is lassabbat)
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
Minap e208ba belefértünk:
- csomagtartóban szétszedett összecsukott iker babakocsi
- 2 gyerek hátul babahordóval
- két felnőtt elől
- és egy cica hordozó az anyós ülésen ülő ölébe.Mondjuk koppra voltunk mindenhol :D
Az ex30 hosszabb az e208nál... inkabb e2008 méret. Sokkal mondjuk nem nagyobb.
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
Nem tudom itthon se olcsó a kőműves de én egyedül 2 méteren felszedtem a térkövet alá beraktam a csövet és visszaraktam a térkövet. nekem 2 óra munkám volt vele ...
Tudom már bérek de ott is meg tudja csinálni az ember magának ha amúgy drága. Amúgy az a munka egy villanszerelőnek 1 nap plusz előtte kell egy kőműves brigádot találni aki megcsinálja... nem gondolom, hogy 4 millió lenne még münchenben se 1 kőműves 2 napi munkája és egy villanyszerelő 1 napos munkája
-
Rolly
veterán
mennyire van a kút mert nálunk oda - vissza kb 3-4 perc kerülő pedig nincs messze... szóval inkább 15 perc. Én mikor dieselt használtam 2 hetente jártam tölteni azaz havi 30 perc évi 6 órám ment el töltéssel.
Most évi 10-12 alkalommal töltök 20 percet elektromos autót tehát még 6 órát se ... (800Vos autó plusz 600 km wltp) és megyek 18.000 km-t vele éventeTudod mennyi idő az otthon töltés?
- megfogod a töltőkábel végét
- kinyitod az autó töltő portját
- bedugod és mész utadra
tovább tartott leírni / elolvasni mint megcsinálni
és heti 1szer töltőm az autót általában éjszaka télen (nyáron majd napközben, hogy ingyé legyen
napelemről) -
Rolly
veterán
2020-ban pl kecskeméten nem volt normális töltő talán 1-2 50-es... most
- 4 állásos MVM töltő lett pluszban 300 kW
- nem messze van 6 állásos ionity
- 6os 400-as eon töltő az aldinál
- és van még két állásos max 180as töltő a Teának
- plusz tuti vannak 50- kisebbekDe szolnokon is 2 50-es töltő volt mára lett amellé is 4 300-as ...
Békéscsabán 2 50-es töltő volt mára van már szintén 400-as
Szegeden 1-2 50-es töltő volt mára
- tesla régi supercharger
- tesla új supercharger
- Shell 300+150-es töltő (4 állás)
- OMV 2 állás 150-es töltő
- és vagy 30-40 22-es töltő (ha már destination charge)
Szóval most ahhoz képest, hogy ez kelet Magyarország szaporodtak itt is. -
Rolly
veterán
Hol álltok az autóval?
Amúgy miért ne érné meg otthon tölteni? Otthon 70 ft az áram amivel 1400 ft körül jön ki 100 km...
-
Rolly
veterán
Három felnőttel utaztunk mivel az anyós ülésnél elég nagy a lábtér mögé befért egy felnőtt. Magam mögé amikor vezetek meg senki se fér be :)
Bár meglepő mert a két gyerekülés befért hátra (fordított baba ülés). És az övvel lehetett fixálni. Q6ban az övé ehhez rövid.
De ott meg isofix talppal éppen befér. -
Rolly
veterán
e208asunk van 65000 km-t tettünk meg eddig vele. Mindig is második autó volt (régen egy 308as peugeot mellett - bár azzal keveset mentünk, most Q6tal megyek mindenhová
)Ha tudsz vegyél olyat amin van garancia, mert akkor 8 év 160e km teljeskörű garanciára ki lehet egészíteni vagy már ki van
. Mikor mi vettük 2020ban akkor +6 év és +60e km volt összesen 500e ft. Fedélzeti töltő cserénk volt még 2021ben. Azóta (kopkop) nem volt vele gondunk. A klíma kompresszor probléma egyelőre elkerült minket.
Hosszabb távra régen nem igazán volt alkalmas, mert többet fogyaszt és a 100 kW-os töltést kb sehol nem lehetett kihasználni. Mostmár, hogy vannak normális töltők 1-1 töltéses útra teljesen jó lehet.
Télen a (2020-as) e208 hideg akkuba 36 kWh energiát mutat amivel cirka 200 km-es hatótáv a reális. 100%-ra töltéssel + dupla autó előfűtéssel nekünk ment télen is vegyes úton 230 km (Dunakeszi - Akasztó legrövidebb úton - 270 km - + vissza de kellett tölteni)
Tavasztól-őszig 300 km wltp ír most is 5 évesen.Gyárilag az akku 96%-os volt (ez valami peugeot hülyeség, hogy az új kapacitás se a névleges, hogy buffer vagy mi miatt azt nem tudom) ... Az akku most volt decemberben 90,3 tehát nálunk kb 1,2% / év amivel degradálódik az akku.
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
fűtőszőnyeg fogyasztását tudod / ki tudod számolni...
Sütő 10 A kb míg felft... mosógép 6-8 között nálunk de nem végig...
- sütő miután felfűtött on-off megy nálunk a fűtés benne így pár watt (lámpa venti) / 2,5 kW amúgy ezt elég jól bírja a kismegszakító mert amikor mág ki be kapcsol a fűtés simán elvagyunk 5 kw-ig
a 16A-es kismegszakítóval
Ha jól csinálják a fogyasztók elosztását akkor szerintem nem lesz gond...
Nálunk a szuper villanyszerelők (még akik a házat kötötték) egy fázisra rakták:
- sütő
- mosogatógép
- mikró
- mosógép
16-es biztit ha minden ment volt hogy levágtuk. -
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
a medence amúgy programozható... csak az áramszünet zavarja meg
, meg télen volt, hogy -10 foknál azért már éjszaka is ráfűtött...
tervben van amúgy emiatt a 20-16-16A-ről a 3x32A-re bővítés nálunk, mert akkor meg kb mindig tudna 16A-rel tölteni az autó. Főleg ha még a napelem is rátermel a hálózatra 7-7-7A-t a hálózatra
-
Rolly
veterán
Ez addig működik míg olyan fogyasztóid vannak amik maguktól nem sokat fogyasztanak...
nálunk a jakuzzi akkor kapcsol be amikor kedve van 1500W-os fűtés van benne ...
a medence szintén akkor kapcsol be amikor ő akar ebben van:
- 3000 W-os fűtés
- plusz 650W-os hőszivattyú
Ez a három elviekben három külön fázison van. De fixen máris kb sose tudok tölteni 3x16A-rel...Sőt jártam már úgy, hogy reggelre volt beállítva a kocsi 8-ra, hogy legen 100%-on. Éjszaka beindult a medence fűtés (áram szünet miatt a megszokott nappali fűtés helyett hajnalban
) és reggel 90%-on volt a kocsi 100% helyett -
Rolly
veterán
Tegnap jöttem vissza Békéscsabáról és meglepő volt a Q6 fogyasztása...
- odafelé 120-130cal mentem ahol lehetett (m0,m44 - m5) odafelé 5 fok
- visszafelé 125-150nel jöttem ahol lehetett (m0, m44 - m5) hőfok visszafelé 7 fokÉs oda vissza 25ös fogyasztást hoztam össze... És autópályán se tudtam 25,7 felé tolni a fogyasztást amennyit 120 körül is fogyasztott odafelé... sőt visszafelé 15%kal kellett volna megérkeznem és 17% lett tehát a korábbi lassabb tempónál is kevesebbet fogyasztott.
Töltés előtt 17 fokos volt az akku amikor Újkígyósról indultam vissza Csabára az OMV-re (tervezett töltés) 26 fokra fűtötte az akkut. A töltés végére (20 perc 10-80) 50 fokos volt az akku.
-
Rolly
veterán
Ezt a max 110et már máskor is megirtad nekem, de mikor és hol irtam én ilyet? Másold már ide...
És nem A6om van Q6om nagyakkuval 800vos töltésel sokra megyek a 14 millióval olcsóbb kínai hibrid autóval. Ami amugy nem is 14 millióval olcsóbb ha alapokat nézzük akkor 10zel se...
Nekem a kettő közül egyértelműen jobban tetszik az audi beltere... ráadásul az utas kijelző ha olyan tartalom megy rajta ami zavarná a sofőrt akkor a sofőr szemszögéből lekapcsol... egyedül a középkonzol magasfényű műanyagja ami gáz...
A xiaomi telefon is olcsóbb mint egy normális telefon... mondjuk hosszútávon szarabb is....
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
6% nálunk még majd 6 kWh... azzal még 30kmt meg tudok tenni... de a Q6 20%nál már erőlteti az energiatakarékos módot... (akkor még 100 km hatótáv van) 10%nál már pánikol :D 9% alá sose mentem
-
Rolly
veterán
azt gondolom hogy ez városban tud működni aki sokat megy naponta annak viszont sokkal drágább lesz, hogy miért? Ki kell fizettetni
- az autó árát
- az üzemanyag árát
- a szolgáltatás árát (és az üzemeltetését)
Kis alternatív példa:Ahogy most is vehetsz autót cégként leasingre 50% beülővel mondjuk 240+ áfáért (mint én is vettem). Vagy tartós bértleben 500+ áfáért 20% beülővel.
Persze teljesen más a két autó között a matek és a szolgáltatás, de egy tétel biztos a tartósbérlet cég haszna amit pluszban ki kell fizetnem.
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
információim szerint kizárt, hogy 5-80% között V3 / V4 chargeren 20 perc legyen... 2020ban mikor az e208at vettük akkor néztem, hogy minden tesla 26 perc alatt tudta a 10-80-at és az e208 is
talán azóta a long range esetén ez romlott is az LG akkuk miatt...10-80% hivatalosan 26 perc (ami amúgy kb minden tesla esetén ekörül mozog a töltés (és a 400Von ennél gyorsabb nem igazán érhető el) 5-80% nem sokkal több szerintem 1 max 2 perccel...
Amúgy Drazsi Model3-asán fura, hogy 20 körüli fogyasztással max 290-t tudott volna elmenni mert hát 75 nettó (vagy 72?) nettó akku van benne amivel így 360 kmt kellene tudnia elmenni. Szóval lehet igaz a 20 perc csak az valójában nem az eredeti kapacitás 80% hanem az eredetinél jóval kevesebb
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
Hat most ezt nem értem.... miért kellene automatán kikapcsolni? Honnan tudja az autó, hogy már nem akarok kormányfűtést?
Amugy remélem nem azt gondolod, hogy fűt és egyszer csak éget és elolvad a kormány :D
Amúgy fura lehet egy teslásnak, de van gomb a kormányon, hogy ki / be akarom kapcsolni a kormányfűtést... sőt lehet csak előkondícionáláshoz is beállítani...
-
Rolly
veterán
nekem a Q6ban valamelyik csomag hozta a kormányfűtést. S bár nálam nincs garázs, de minden indulásnál jólesik, hogy melegíti a kocsi
És a "szuper" AI pár bekapcsolás után megkérdezte akarom-e hogy máskor bekapcsolja automatikusan... szóval megbeszéltem vele hogy igen
aztán mikor már meleg akkor kikapcsolom -
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
Automata nyitás: e208ban (2020) a kulcs volt olyan, hogy ezt tudta. Q6nál mobillal megy.
Sentry (jogos, mert ott a kamera használhatná is)
Q6ban csak a váltót kell bizgurálni automatikusan indul / leáll ha be / ki szállok.
Előfűtés megy az e208 is de a Q6-ban is.Sose szállok be vezetőként más autójába
, vezetői profil van a Q6-ban, hogy másik autóba ülnék be nem tudom mit csinálna (de nincs is lehetőségem kipróbálni)Vezetéstámogatói cuccok... Q6-ban egyedül az EUs szabályozának megfelelő biztonsági figyelmeztetések amiket mindig ki kell kapcsolni, de a dedikált kormány gombra programozható és akkor csak 1 gombnyomás (ennyi van a teslában is
) -
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
én is számoltam de nálunk 2 kft + 2 ev van... átrakni máshova + postai utánküldést fizetni 3 évre + visszarakni nálunk már inkább 600e-re jön ki...
S míg egy 12 kW-os inverter + 30 kWh + szerelés majdnem kijön 2,5 millióból így pályázatban 5 kW-os inverter 10-es akku + szerelés jönne ki... és majd az 5 kW-os inverter cseréljem majd 12-es re (vagy fizessek rá aranyárban) ... -
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
Lehet nem tűnt fel, de ez egy elektromos auto csoport... tehát milyen problémák is vannak a stellantis elektromos autóival? :)
Amúgy stellantis dieselekkel sincs komolyabb gond. Az adblue szar, de az minden autóban szar nem csak stellantis probléma. Ismerősnek még a traktorjában is többször elromlott... s végül kiutottek...
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
Értem, és olvastam Corsa hozzászólásait, de lassan 1 éve vagyok bent az ETron csoportokban, s közel se olyan gyakoriak a hibák... ettől még nem vennék mint írtam facelist előtti etront... utánit meg azért mert a q6 jobb platform szinten.
Amugy a Q6 platformmal szoftveres gondok miatt sokkal több hiba volt online tulajoktol mint a korábbi etron esetén. K2D frissítés óta talán már stabil az autó
-
Rolly
veterán
Ahogy nézem 112es egy ideig még nem is lesz rendelhető... a 91 netto meg kb azt tudja amit a mostani Q6unk
-
Rolly
veterán
A regi etronban van egy tartály amiben ha megjelenik a hűtő folyadék színű folyadék akkor kell szervizbe menni szimering cserére... ha valaki figyel akkor nem lesz zárlat és motor csere... ettől még nem vennék regi etront... esetleg q8 etront, de inkabb q6ot... k2d frissitessel nekünk nincs bajunk a q6tal (kopkop)
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
Az EU gyártók elég sokmindent külső beszállítóktól szereznek be (az önvezetés is ilyen)...
Amúgy az NVidia megoldása elég impozáns és várhatóan ugyanazt tudja mint a Tesla:
https://www.youtube.com/shorts/2W4igj80KiAHa igaz HAndrás videója akkor amerikában 2026 Q1-ben az új CLA merci meg is kapja...
-
Rolly
veterán
dugóban és autópályán mindig használom a távolságrartó és sávtartó asszisztenst sokat segít szerintem.
Q6 eddig kétszer szivatott csak meg:
- egyszer ködben balra kanyarodó autóúton fékezett mert nem akart elmenni a külső sávban haladó kamion mellett... Ugye sávok nem látszódtak a ködtől és nem tudta felmérni, hogy másik sávban van (kanyar íve miatt olyan volt mintha előttünk lenne)
- amikor a navi másfelé akart vinni (de én a megszokott úton mentem) akkor a lehajtó előtt ahol le akart hajtani fékezett és jelezte, hogy itt ki kellene menni. Belső sávban nem voltam annyira boldog
De szeretem:
- araszolást tök jól csinálja
- autópályán is 4000 km alat a fenti két "anomália volt" egyik se kritikus.
- plusz körforgalomhoz érve (ha navival megyek szintén lassít
) -
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
Bem tudom mit tud kezelni egy auto kikapcsolva, megállás után a párán.
Menet közben nem belső levegőn egyik autómmal se volt gond a párával ha már bemelegedett az autó.
Mint írtam a q6nál is mikor a zsillaggarázsban állt akkor fagyott le a szélvédő kívül belül...
De sokminden számít. Nekünk az autó szélvédője nyugatra néz, és a Duna itt van tőlünk 100 méterre.
Ősszel van amikor a Q6on kívülről mármár mm-ben mérhető harmat vagy jég volt.
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
Én ma pozitívan csalódtam a Q6ban -8 fokos akkuval indultunk m2-m0-16 kerület oda vissza 44 km út teljes fogyasztása temperálással 11 kWh....(100 kmre 25 kwhs fogyasztás)
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
hát annyira alacsony az új ix3, hogy magasabb 1 cmre mint a model Y
, a régi ix3-nál pedig 3 cmrel alacsonyabb -
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
Nekem a q6ban netto 95ös akku van. 80%ig töltöm max 40-80 között használom. Havi 1-2 alkalommal ha messzire megyek akkor 100ra töltöm előtte.
Akku töltése is elég korrekt a 270 max, 55%ig 200 felett, 70%ig 150 felett... 83%ig birja 100 felett.
Ez az autó szereti a 800Vos toltoket, kár hogy drága a dc töltés... kivéve ionity, de az csak Kecskeméten van ahol tudok tölteni.
-
Rolly
veterán
szerintem átlagos felhasználásnál kb mindegy, mert az idő degradálóbb az akkunak mint ahasználat (általános használatnál)... szóval ott nem jön ki a LFP előnye ha valaki évi 20e km-t megy... mert amúgy kb évente 1%-ot degradálódó akku lesz mind az LFP mind a NMC esetén.
Aki sokat megy taxival és elég neki az LFP töltése annak jó választás.
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
Q6? Olcsóbb mint a macan vagy az A6 :), de ugyanúgy ppe platform.
-
Rolly
veterán
elektromos autóknál vannak modellek ahol a motor ugyanaz de a rendszer vissza van fogva. De általában ok-okozati az erő / teljesítmény maximum:
- akkumlátor terhelhetősége
- vezetékek
- inverter
- motorPl a Q6 / Q6 perforamnceban ugyanaz a motor van mégis a kisebb akkus gyengébb. Lehet lehet tuningolni, de lehet a kisebb akku miatt kisebb a kivehető / betölthető teljesítmény amit biztonsággal bír.
-
Rolly
veterán
az adott hirdetésben nincs jelölve a pályázat (4m-s) és szerintem ez az autó árban azon érték felett van ahol azt igénybe lehetne veni.
Plusz a leírásban hivatkoznak CÉGEKNEK nyílt végű leasingre is ami alapján ez az ár pályázat nélkül érvényes, hiszen a pályázatban nem lehet nyílt végű leasinggel autót venni.
Amúgy mikor még egy 308-as Peugeot vettük (2017ben) akkor az ismerős simán el tudta volna intézni a 1 autós flotta árat magánszemélynek is
-
Rolly
veterán
Audinál is így volt e-mail ajánlat 40m-s konfig és jött vissza, hogy akkor 33m lenne ...
Viszont a következő autóm lehet nem Audi lesz. A kocsival maximálisan elégedett vagyok, de a legfrissebb szoftvert állítólag nem kapja meg, pedig hardveresen fel tudna menni rá
Egy svéd vagy norvég audis fejes nyilatkozata alapján...
Legfrissebb szoftverben:
- új kezelő felület
- optimalizált assisztensek
- kedvezőbb fogyasztás (2-7% közötti szoftveres elvileg)
- automata parkolás / programozott parkolás (egyszer betanított és utána meg tudja csinálni maga.)és van pár olyan ami logikus hogy nem kapnánk meg:
- külön bluetooth kapcsolat az utas kijelzőn (játékhoz, zenéhez) és így külön audi kimenet. -
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
-
Rolly
veterán
Most megnéztem, s ha nem vertek át akkor 3 évig ingyenes havi 3 GB net.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kis autó nagy teljesítmény
)