Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Az egyik kerdes kimaradt: HA van ido tolteni, az akkunak mi a jobb? [A betli miatt a lehetseges maxban egyeznek meg, ezt tudtam, a 48 csak rossz pelda volt... de ennek erosen gyanitom hogy az az oka hogy mielobb mehessen vissza az utakra - erre a [napkozbeni ratoltes] celra van is fali toltonk. Kerdes, hogy akku-kimeles szempontjabol, HA raer, eleg az h egy ido utan kisebb toltoaramot ke'r a kocsi igy csokken, vagy eleve lassabb toltes me'g ennel is jobb.]
A vasarloitoknak mit mondotok, es mennyire fugg konkret autotol, hogy hova allitsak a toltotok default-jat?
Zoe-t azert nem erdemes iderangatni, mert az ami kimondottan nem jo 1f-rol toltve... [en tobbet ilyet nem is tudok, es amugy ha nem lenne covid mar lehet az lenne nekem is, de 3f toltessel].
Amugy respect a fejtagitasert, infok megosztasaert, csak nem kene azzal indokolni a fali toltot hogy anelkul ugyis leegeti a user a hazat. [A kov. hazunkban tuti mar 3f autokra lesz elokeszitve, mostaniak type-I igy annyira nem para, lakast egyutt se tudjak leterhelni, mert nagy napelemes rendszer miatt 3x25A van.] -
Én is axiomához hasonló kérdéseket fogalmaztam volna meg, aztán legyintettem.
A mi garázsunkban is 2,5-es vezetékek mennek a konnektorokhoz, és nem OBI-gazdaságos aljzatok vannak fent.
Az én használati szokásaimmal elég kb. heti egy töltés, hideg télben hét közben plusz egy fél. Hiába van szaldó, jó fiú vagyok, ezért napsütés idejére (azaz napközbenre) szoktam időzíteni ezt.A gyári töltő is végez 14 óra alatt, a fali sem végez 4,5 órán belül (az autó max. 7,2 kW-ot vesz fel). Mivel az autó tartozékaként adták (nincs róla külön garancialevél), az én értelmezésemben rá is vonatkozik a sok év jótállás.
Egy vezérelt fali töltőnek a szaldó megszűntével látnám több értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest